kollade lite

Läste ett par inlägg bakåt i tiden och insåg att eftersom jag aldrig fick bilder blev det inga bröllopsinlägg. De av mina vänner som läser bloggen har ju faktiskt säkert redan fått höra storyn men vet att en del av de som skulle komma på bröllopsfesten aldrig kunde och ni läser ju min blogg så iallafall en bild kan jag väl slänga upp :)



Detta är en av mina favoritbilder. Tycker bara det är tråkigt att vi lyckas stå så långt ifrån varandra. Men jag gillar den ändå. :)

joråsatteehhh..

Här sitter jag. Fastän så mycket har hänt sedan sist vet jag inte om det som hänt är nytt.
Känner att jag är lite för flummig för att skriva ett schysst inlägg nu men det gör inget. Jag kan ju alltid skylla på att jag sitter här sjuk med massa "knark" i mig (acetylcystein, nässpray, alvedon, mollipect (kanske det stavas så?) och diverse andra mediciner). Så mina tankar är lite dimmiga. Det kan även vara för att jag varken ätit eller framförallt druckit kaffe än!
Har snart gjort halva min praktiktermin.. Vilket är ganska galet! Jag trivs så himla himla bra och även om det inte kommer vara just detta jag jobbar med i framtiden känner jag att det är verkligen rätt utbildning jag valt.
Jag känner också hur erfarenheterna från praktiken förändrar mig och hur jag behandlar folk i min närhet. Väldigt fascinerande.

Hade egentligen inte så mycket att säga mer än hej till bloggen, jag lever. Lever väldigt mkt. Har aldrig tid att sitta vid datorn så därför inget bloggande. Förrän idag, när jag är sjuk och inte har något bättre för mig :)

RSS 2.0