ojoj, tack!?

Min syster ringde innan ikväll och frågade om jag och Minfin ville bli gudföräldrar!! Så tufft tycker jag!
Det läskiga är att vi ska stå framme i kyrkan på dopet. En miljard människor som ska titta på hur man håller en galen skrikande bebis. Läskigt :D
Undrar om man får supa honom full så han sover lugnt och fint...  Är det okej syster!?
Han blir säkert ett kolikbarn som du och måste gallskrika just då liksom.
Nåväl, inget man kan fundera på nu.

Och andra syster, det verkar inte bli någon shopping efter den ultimata herrmiddagklänningen för den hittade jag idag på Gina Tricot (älskar den affären, varför har vi inte den här i stan!?) Beställde den lite snabbt och väntas få hem den om några dagar. Hoppas den passar... Om inte annat så deffar vi nu. Det går bra!

Idag har varit en väldigt upptagen dag och det kommer imorgon med vara. Och hela nästa vecka och veckan efter det. Och veckan efter det. Sen är det bara lite upptaget. Tror jag. Men det är skoj saker. Så det gör inget.
Borde dock på allvar ta tag i mitt pluggande till högskoleprovet. Fy mig!

Nåja, nu ska det gosas lite innan finaste behöver sova.
Godnatt :)


Läskigt

Nu har jag sökt! Usch vad läskigt!

Skulle bara säga det... godnatt!

Fiske

Igår var jag och minfinaste ute och fiskade i Edenryd. Det var hur mysigt som helst. Även om vi inte fick tusen fiskar då det egentligen kanske var lite för tidigt så hade vi skoj. Synd bara att jag saknar självförtroende och tror jag ska dödens dö varje gång vi är där. Man måste klättra på massa hala blöta stenar för att ta sig till stället. Dom är lösa också och missar man trampar man rakt ner i tusen meter havsgegga. Inte nice. Jag hittade inte min finfina jättebraiga pinne att ha till balans och petande. Men jag slog inte ihjäl mig och för varje gång jag inte gör det blir det bättre och bättre. Nästa gång kanske jag kan ta mig dit på 5 sekunder istället för en kvart :D

Ser ni alla tusen miljarder stenar? Det var iofs inte här man gick och detta är inte lika hemskt. Men använd fantasin och tyck lite synd om mig :D

Ser ni all äcklig gegga? Och mina stackars gummistövlar var inte alls rena och gula och fina när jag kom hem :)


Jag tröttnade lite dära på slutet och tog mest foton på Minfin sen. Men han är söt så det gör inget.

Det var en aningen kallt att sitta på en sten och titta på när Minfin fiskade. Dessutom blåste det :)
Sen gick vi en promenad och det var också mysigt. Snackade massa. Älskar att prata med Finaste.

Imorgon kommer Hannah till mig, det ser jag verkligen fram emot. (För övrigt heter du bara Hannah i min telefon. Kul va? :D )

I helgen var vi ju i Helsingborg. Sov på mitt gamla hotell (inte som så att jag ägt det innan men sov där ett par ggr när jag jobbade i Hbg). Det började inte bra när vi skulle dit för sådär när vi passerat Hässleholm fick vi vända för vi hade glömt massa viktigt. Sen regnade det och det var massa idioter på vägen och sen började bilen bete sig konstigt. Den hoppade lite. Men kan varit för att vi tankade sjukt mkt mer än vi brukar så det kanske följde med konstiga grejer från där?: Nåväl, jag var bitter. Men det släppte rätt snabbt och vi hade skoj sen. Pratade massa intressant. Sen fick jag panik igen. Nog för att jag kände till staden men inte via bil! Men det gick bra. Hittade fint parkeringshus och begav oss till hotellet. Fredagkvällen tillbringades i sängen. Vi tittade på tv, läste och åt lite gott. Eller ja, vi hade badkar så lite bad var det också. Lördagen startade med världens bästa hotellfrukost. Sen låg vi i sängen heeeela dagen nästan. Var ute lite på stan och sen på kvällen träffade vi en kompis, Okla. Vi åt jättegod mat och umgicks. Sen gick vi till bishops och drack varsin öl. Hade väldigt trevligt!
Söndagen var det till att packa och sedan äta frukost. Smarta nog kom vi på att ta foto på hotellrummet då. Något vi brukar göra :)
Eftersom jag inte orkar fixa dom till datorn får ni inte se :). Men det var fint.
Sen åkte vi till Malmö och fick en tv, tack så himla mycket! Skulle egentligen hälsa på Minfins släkt men blev tyvärr inte så. Istället hamnade vi i Eslöv hos min morbror. Det var gott kaffe och trevligt sällskap. :)

Nu orkar jag inte skriva mer. Fick med några bilder idag iaf. Duktigt va?

Hajsvajs!

Grattis!

Min allra finaste älskling fyller jättegammal idag!
Jag tycker det iaf, för jag är ju såå mkt yngre. :D
Han fick frukost på sängen och ett litet paket idag. (en film) och sedan efter att han varit i skolan heeela dagen så fick han middag. Supergod (om jag får säga det själv) chiliconcarne och sedan en chokladbollstårta till efterrätt :D.
Jag måste vara världens bästa flickvän.
Till helgen åker vi till Helsingborg där vi ska sova på hotell och bara njuta av varandras sällskap. Ska bli himla mysigt.
Tur syster kan ta hand om barnen :)
Snart kommer det lite folk hem till oss och senare ikväll ska vi bege oss till kåren. Hoppas minfin får en lika minnesvärd födelsedag på kåren som jag fick förra året *vissla*

Älskar dig :)

Nu är det kanske dags att göra sig iordning. Kommer nog några nu vid sju :D

Hajsvajs!


Moster Emma

1 juli blir jag Moster Emma! Det är lite skoj faktiskt :)
Eller ja, egentligen mycket skoj :D
Ville bara säga det..

Lugn dag idag. Imorgon är det kalas på kåren. Blir nog skoj :)
Får besök på förmiddagen också. Söndag blir nog lugnt.

Längtar som sjutton till nästa helg!

Nu ska jag nog krypa ner och lägga mig och läsa en stund.

tuff dag

Idag har varit en jobbig dag för mig och min familj. Verkligen jättejobbig. Tur att jag har minfin att dela med mig av alla tankar och funderingar med.
Dessvärre är det ju inte över än.
Värst är att känna sig lite lagom maktlös. Som med det där samtalet jag fick innan. Jag blev så ledsen :(. Och visste inte vad jag skulle säga. Men jag finns där och det är bara att ringa närsom :)
Har en plan som jag ska ta upp imorgon. Hoppas det löser sig.

Nåja, nu ska jag försöka sova lite.

RSS 2.0