Tiden står stilla...

Helgen som varit var nog den bästa på länge. Inte för att de andra helgerna på sistone varit dåliga, snarare tvärtom. Men denna var extra extra super. Nog för att vi gjort så himla mycket saker hela helgen, roliga saker.
Och för övrigt åt jag hemmagjord sushi för första gången också, har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv. Hade jag fått bestämma hade vi ätit det varje dag typ.. Haha.
Börjat med en grej nu i helgen med, superskoj. Men man kommer ju bli skadad.. Redan nu känner jag att det är försent. Men skit i det. Är ju en bra grej..

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 15. Då kommer syster och hämtar mig för vi ska på äventyr ute på lister. Ska bli skoj att umgås bara vi två själva. Sen ska vi iofs avsluta med att åka o hälsa på mamsen på vägen hem...

En av mina favoritbilder på mig och syster. Kåren en galen kväll för många år sedan..

Så mycket saker att se fram emot. Idag iväg med syster, se på hus på torsdag och fredag provuppsättning och provsminkning. Helgen verkar också bli bra.. ;)
Det är bra för då går tiden lite snabbare, för just nu står den still. På riktigt. Det kommer aldrig bli fredag nästa vecka, aldrig någonsin. Inte om det fortsätter i den här takten iaf...


Jag vet inte om det i detta fallet är bra eller dåligt att jag är fruktansvärt envis men det märker jag nog snart..

Rotmoooos

Sitter och äter lite lunch, hjärtats fantastiska rotmos. Namnamnam!
Sitter samtidigt och tittar ut genom fönstret och inser att det inte slutat snöa än. Suck. Jag vet att februari är en vintermånad men lik förbannat vill jag ha vår NU. Helst igår.. :P

Kan inte riktigt fatta att jag ska gifta mig om 2 veckor och 4 dagar. Det är så snart, fast samtidigt evigheter kvar. Har börjat drömma supermycket om bröllopet nu. Hemska drömmar. Men inte så konstigt. I drömmen händer allt det jag verkligen inte vill ska hända. Senast drömde jag att jag glömde gå till frisören och fixa håret och sminket och sen när jag och hjärtat kom till rådhuset var inte våra vittnen där, dom kom en halvtimme sent och var skitsura för att jag var ledsen över att de inte ens tyckte vårt bröllop var viktigt så de kunde komma i tid.. Men mest arg var hjärtats familj över att de missat vigseln för att de kom en timme sent och vi inte väntat på dom. Mycket av det handlar ju om att den familjen inte är särskilt känd för att vara i tid ;). Nu vet jag att risken för att någon kommer sent i verkligheten till vårt bröllop inte är så stor men ändå..  Man är ju ändå orolig över massa saker. Eller inte orolig kanske, men man funderar på skiten..

Nu helt plötsligt inser jag att jag måste sluta. Ska gå över till Hannah och ta en kopp kaffe.
Sen ska jag och hjärtat mötas upp och träffa bröllopskocken för att fixa de sista detaljerna för middagen den 11 mars. Trevligt trevligt!


AJÖSS

Knas

Vi får testa lite olika helt enkelt. Kanske hittar jag mig själv även här.

Men inte idag. Nu ska jag sova, i tusen timmar helst.

För övrigt såg jag svensk maffia nu eller vad det heter, ganska spännande att de pratar om saker jag precis lärt mig på föreläsningar. T.ex. om ungdomsrabatt och det dära..

Nåja, fasen ta den som väcker mig imorgon!

Halmstad är fan farligt!

Cha cha bloggen!

Var ju på Hjärtslaget i Halmstad i helgen. Varenda jävel jag känner som var där blev sjuk, alltså även jag själv. Legat med 39 graders feber och har en hosta som en 90 årig kärring som rökt i 85 år typ. Den är inte nådig iallafall! Men inte fasen stannar livet upp för det.. varit i skolan och idag gjorde jag tenta. Ska bli intressant att se om jag blir godkänd eller inte med tanke på att hjärnan är luddig och nerdrogad. :P

Jag är iallafall trött på att vara sjuk nu. Kunde varit sjuk nästa vecka då jag endast har en föreläsning på onsdag för denna veckan är fullspäckad. Tenta som sagt och sedan vårdnadsutredning. Men men, så kan det vara ibland va?

Jag har funderat på min blogg ganska mycket på sista tiden. När jag läsr igenom mina egna inlägg känner jag inte igen mig själv, jag skriver så jäkla udda så jag ibland tror att det verkligen är någon annan. Vet dock inte hur jag ska göra för att jag ska vara jag. Men det känns inte rätt iallafall. Jag skriver tråkigt.


Nåja, nu ska jag krypa ner under täcket och dö igen!

Ps. vi bytte gardiner idag! Köksgardinerna var ju julgardiner som hängt uppe sen december 2009. Gött! Blev en vit kappa eller vad det heter så hela vårt stora fönster syns! Dessutom Snygga RÖDA gardiner i vardagsrummet har vi med nu! Måste ju matcha lamporna vi satt upp också ;). Ds.

Ego

Var hos frisören idag för konsultation. Det kommer nog bli ett jäkligt bra resultat! Det enda läskiga är att jag faktiskt aldrig någonsin plockat ögonbrynen men det skulle han tydligen göra på mig. Jag kommer ju döööö! Tur att det inte var modernt längre med tunna streck till bryn utan han skulle bara piffa till dom och jämna till.. Kommer jag nog överleva :P.

Träffade på Maggan och Martin på vägen hem så gick en runda på stan med dom och snackade lite skit, alltid trevligt!
Träffade även Mija! Vi ska ses i veckan.. någon dag.. :P

Jag har tröttnat på att vänta nu. Även om tiden går galet snabbt vill jag att det ska vara den 11 mars NUUUUU..
Allt är fixat och nu är det bara väntan som gäller..


Wiihoo, jag ska tydligen med till hjärtslaget helt plötsligt! Lite spontant sådär bara. Skoj skoj!
Fast lite läskigt.. Sova där utan hjärtat en hel helg..! Men det blir nog bra..

Nåja, nu ska jag inte sitta här mer...

lite less (och önskelista) UPPDATERAD

*censur*

Nåja, nog om detta tråkiga!
Imorgon ska jag äntligen hämta min klänning! Whiii. Sen på måndag ska jag till frisören och ha konsultation om hår och smink. Har köpt klänning förresten och tiara och skor.. :P
Har beställt brudbukett också. Och vi har bokat bord för de som ska vara med oss på vigseln på vår favoritpub. Även bokat hotell.. Och till bröllopsfesten har vi efter många om och men fixat lokal. det var mörkt ett tag och jag hade nästan gett upp hoppet faktiskt.. Sen har vi beställt tårta, mat, fixat dekorationer, servis, troligtvis musik..
Massa saker. Det enda som är nu är att vänta på att folk ska svara på inbjudan så vi kan fixa placeringen..

Efter önskemål publicerar jag önskelista här. Den är inte särskilt lång men ändå.. :P
  • Matkasse (finns t.ex. något som heter www.linasmatkasse.se)
  • Presentkort på massage (gärna i närheten)
  • Bänkdiskmaskin
  • Presentkort på IKEA och Cervera
  • Pengar till bröllopsresa
  • Bjud hem oss på middag

Det var typ det. Vi vill helst inte ha massa köksgrejer då vi har det mesta.. Inte heller massa "pynt" till lägenheten.
Självklart behöver ingen ge oss något och självklart får ni ge oss något annat än det som står på denna lista ;)

Nu ska jag ta itu med städningen!


RSS 2.0