Godmorgon

Idag känner jag mig oerhört pigg faktiskt. Det är skönt!
Men har tusen projekt att fixa så humöret sjunker kanske :P
När jag bloggat färdigt är det dags för frukost. Sen ska jag ta tag i städningen. Behöver ta upp mina jullådor till vinden, faktiskt. Men dom är så tunga så får se om jag klarar det. Det är ju faktiskt tre våningar man ska ta sig upp.
Sen ska jag dammsuga klart eftersom det blev avbrutet sist. Sen måste jag ta tag i toan. Och kanske gå ner och kasta kläderna.... Massa projekt som jag borde fixat för längesen men varit för trött för att fixa. Inte bra. Måste hitta lite energi!

Sen i eftermiddag kommer mormor och morfar hit på fika. Trevligt :)
När dom gått är det dags att packa väskan och sen vänta på Joan. Vi ska ta oss till Kristin på förfest och sen är det kåren. :D
Just ja, måste stryka adams skjorta också... Hoppas jag kommer ihåg?

Dio skäller som en galning på alla fåglarna här. Det låter rätt roligt. Speciellt eftersom han är lite stum så det bara kommer harklingar/hostningar från honom..
Hans mammagris-period är tyvärr slut nu. Nu är det bara pappa som gäller igen. Tur jag har Elliot som har mig som favorit. Det är så mysigt att sova ihop med honom!


Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv!

usch

Jag tycker verkligen inte om folk som säger en sak och sedan gör en annan. Vad fan!?
Även om själva händelsen inte berör mig så ljög ju personen för mig eftersom den perosnen sa något till mig och sedan gjorde tvärtom. Äsch, rörigt. Men så går det när man vill skriva av sig utan att avslöja allt för mkt...
Och som vanligt, detta rör varken min eller minfins släkt. Så alla vet det.

Idag har jag städat undan massa saker. Det känns bra.
Ska på styrelsemöte sen...

Fick höra en skoj nyhet. Faktiskt! Jag är lite glad.
Och Sessan, du kommer aldrig tro på mig när jag säger det! Eller ja kanske, men äsch. Du förstår sen!

Tänkte jag skulle ringa min mamma och äta lite frukost nu!


Bad day

Idag har varit en sådan dag då jag verkligen hatat  min sjukdom och vad den gör med min kropp.
Men mest av allt hatar jag att jag bara står och tittar på när det blir värre och värre hela tiden. Jag kan inte få mig själv till att behandla kroppen som jag vill. Må bra. Det hatar jag. Minsann.
Bara så alla vet.

Och jag kan inte sova heller. Trots att jag gick upp åtta. Men råkade somna i soffan i typ 10-15 min nu ikväll och det räckte tydligen. Skit också.

Se vad jag ska hitta på imorgon. Minfin har heldagar i skolan denna veckan, trist attan!

Nej, nu ska jag snurra vidare...

galet

Jag är alldeles för kass för sådana här saker som bloggar.
Kolla bara mina gamla dagböcker som jag skrev i när jag var yngre. Ungefär 98% av alla gånger glömde jag skriva färdigt. Fick alltid avsluta i efterhand. Ibland tom mitt i en mening. Det är med att skriva blogg/dagbok verkar helt enkelt inte vara min grej :P

Idag gick jag upp alldeles för tidigt. Redan kl 8, hoppas det var värt mödan iaf! Men det får vi ju se i slutet av februari..
Sen efter jag kom hem har jag väl inte gjort lika mkt som jag borde. Men jag har ätit, suttit här.. Och viktigast, fått en dos av Sessan också. Det är viktigast att få varje dag :)
Om en timme ska jag över till syster och fika. Sen ska jag möta minfin vid 17 när han slutat skolan. Får man en promenad idag också.
Sen ska jag bannemig dammsuga!

Så nu ska jag väl städa och plocka iordning så jag kan dammsuga sen!

Åh just ja!

Sa jag det om min garderob? Vet ni hur mycket jag rensade ut??
Ni kan aldrig gissa tror jag. En helt vanlig enkel garderob.

Åh vad ni är nyfikna!?

Kanske ska berätta då. Jag rensade ut två (!!) sopsäckar! Dessutom fick mamma en stor kasse med kläder hon ville ha och sen la jag typ underkläder i en kasse. Jag fattar inte hur mkt kläder jag fick plats med i den pyttegarderoben! Fast tilläggas ska att det nästan ekar i den nu :(
Tur för mig att jag har massa presentkort att göra av med och fylla garderoben med igen.. Hehe!
Kom även på att jag ska rensa bland mina jeans och garderoben i hallen där skjortor och klänningar hänger. Massa projekt jag startade nu!
För övrigt kanske jag ska säga att det är bara en av sopsäckarna jag ska göra av med. Den andra ska jag spara. Där hamnade kläder som NÄSTAN passar, helt oanvända skitsnygga kläder som MÅSTE passa i framtiden osv.
I den andra var det kläder jag inte tycker är fina längre eller som jag inte kommer tycka om sen i framtiden när dom väl passar igen :P
Eller storlek XS och 34 för tror aldrig jag blir så smal igen.
Så om du vill ha kläder den närmsta veckan får du komma hem till mig, sen lämnar jag dom till insamling eller något. Kastar kanske...

Nåja, nu ska vi iväg. Ajdöss hej!

Mys

Vet inte vad det är med mina katter nuförtiden. Elliot jamar konstant, oerhört ynkliga jam och han följer efter mig var jag än går så jag snubblar fjortontusen ggr på honom. Vet inte vad det är med honom.
Dio har blivit en mammagris dessutom. Han har alltid haft pappa som favorit. Men igår tex gjorde han något som han inte gjort sen han var nyinflyttad
Han låg i mitt knä. Hur länge som helst. Och framför allt hur mysigt som helst!
Är det någon som vet vad det är för fel på dom?

Om en timme ska jag ta mig ut till högskolan, vi har möte. Första gången iår. Och jag har äntligen varit duktig och skrivit de andra protokollen :P

Min röst skrämmer mig. Jag visste inte jag kunde sjunga så höga toner. (Sitter här och sjunger i min ensamhet). Att inte jag blev sångerska eller kanske jobba på en freakshow med att sjunga sönder glas?
Fina framtidsplaner.

Jag ska faktiskt starta ett stort projekt nu. Rensa i min garderob... Har ju kvar alla kläder som passade mig för 30 kilo sen. Har inte gett upp hoppet än så att säga.. haha. Men nu är det platsbrist och kaos där. Så ska rensa. De kläder som inte passar ska ju väck såklart men jag har inte hjärta och kasta alla. För innerst inne lever jag fortfarande på hoppet. Speciellt nu när jag ska börja simma :D
Någon som vill hålla mig sällskap?!

Nåja, nu ska jag ge upp detta inlägg..

På riktigt

Idag har jag städat bort julen på riktigt. Det känns bra. Har bara inte tagit upp sakerna på vinden. Men det är så långt :)

Har nya planer för vårt liv nu. Det är spännande! Ska inte plugga till socionom i kristianstad till hösten längre.
Jag letade hus idag. Hittade ett för 20 miljoner. Det ska vi inte ha. Men det var fint :)

Tänkte läsa min röj och rensa-bok jag fick i julklapp. Kan ju hoppas att man blir inspirerad och städar bort hela lägenheten :)


Godnatt

oj vad bra

Malin är dum! Hon lurar mig till att vara uppe. Tänkte gått och lagt mig för en timme sen men nu sitter vi och snackar på msn istället.. Haha
Nåja, det är skoj! Men Minfin kanske tjurar lite...

Var hos Emil och Ewa innan ikväll och snackade strunt. När vi kom hem såg vi two and half men och Minfin blandade supergod drink till mig som jag smuttade på :)

Har hittat vänner på nätet som jag sedan länge tappat. Det var roligt att hitta dom igen. Se hur långvarig kontakten blir denna gången :P

nej, det är ju en dag imorgon också...

Dåligt minne

Igårkväll kom jag på en superbra sak att blogga om, tänkte först skriva upp det för att komma ihåg men sen tänkte jag "äsch, det är ju världsbästa idéen så den glömmer jag aldrig". Tror ni jag kommer ihåg den idag? nej, precis.

Igår dog vår gran. Och nu strax ska jag ta bort alla julsaker. Skönt! Tycker att julen är över sisådär 1 januari och blir bara deprimerad av att se alla tomtar och annat efter det för det är så länge till nästa jul!
Sen vill jag ändra om i vardagsrummet. Och vi har bestämt oss för att köpa en Benno-cdhylla som passar till våra bokhyllor, eller ja troligtvis två? Får se. Sen ny tvbänk för jag har aldrig någonsin sett en sådan ful tvhylla som vi har nu :)
Fast den vi vill ha krävs nästan en platt-tv... Men det har vi verkligen inte råd med. Så får se om det går att ha vår tv sålänge ändå. För vi vill verkligen ha den. :D

Imorgon ska vi hem till familjen. Ska umgås lite. Först ska vi till eko för ett trevligt projekt och sen till möbeaffären för att kika på den fina möblerna och se hur mkt de egentligen kostar. Är ju rea där nu så tycker verkligen att våra möbler kan kosta typ 455 kr för det har vi presentkort på, haha!

Igår var vi hos svärföräldrarna. Minfin har varit sugen på äckliga räkmackor jättelänge nu och dom bjöd honom på det igår. Och dom var jättesnälla och hade köpt världens bästa majskolvar till mig. Jag kan nog helt klart leva på det resten av mitt liv. Troligtvis hade jag nog iofs inte levt så länge om jag bara skulle leva på det..... Nåväl nåväl. Det var en trevlig dag iaf. Vi bakade supergott bröd också :)

All snö har regnat bort nu, det är elakt!

Jag börjar bli en Facebooknörd för övrigt, ajajaj. Inte bra. Jag som inte ens skulle skaffa det.... haha! Nåja, får hålla mitt andra löfte istället om att aldrig någonsin spela WoW.....

Jag orkar nog inte blogga mer och som vanligt har jag inga fina foton. Men ändå!

Hejsvejshejdå!

Mums

Jag och Minfin gör världens godaste mat just nu. Fylld fläskfilé med Putbackpotatoes (stava, jaja), gorgonzolasås och ugnsbakade grönsaker. Mums mums!

Har för övrigt en bild på min nya favoritklänning. Lite mörk och lite suddig. Men ni förstår principen!
Den kostade bara 74.50 :D

Nåväl nåväl. Det var nog allt jag hade att säga för denna gången.

Hejhejadjöss!

Väla

Igår var jag och syster på Väla. Det var jätteskoj! Jag köpte världens finaste klänning! Och ett par jeans och två bh:ar. :)
Sen gick vi på IKEA, det var det snabbaste någonsin. Typ 20 min sen var vi färdiga. Helt sjukt! Jag hade ändå presentkort där, men nej då. Jag ville inget ha!
När jag kom hem var jag helt död. Pinsamt nog ska jag erkänna att jag nog somnade halv nio igår!! ÄNDÅ sov jag till strax innan tolv. Det måste vara något fel på mig?

Jag har fortfarande inte orkat ta bilder på mina julklappar. Usch vad jobbigt! Jag tycker vi gör såhär, vill du se får du komma hit! :D

Imorgon kommer mormor och morfar hit, morfar fyller år imorgon så ska bjuda på fika och ge lite presenter. :)
Sen ska vi ha KING-möte också, hoppas det går snabbt..
Och jag får inte glömma att ringa läkaren imorgon...!

Nej nu ska jag duscha, sen över till grannarna och fika!

RSS 2.0