hälften

Skulle bara säga att jag iallafall överlevde dag 1. Imorgon är dag 2 av hemska tentan som kanske inte var så hemsk men vi får väl vänta tills vi fått resultatet..

Fick läsa en grej ikväll som fortfarande satt mig i chocktillstånd. Det är inte bra. Behöver ha fokus imorgon men tankarna bara glider iväg på annat håll.. Vi får väl vänta några månader och se om det hjälper?
Men jag vet inte om jag kan vänta så länge. Jag vill må bra nu. Inte sen om tusen år. Fan att jag är så jävla lättpåverkad av min omgivning. Blir så trött på mig själv.

Ska iallafall krypa ner under täcket och klappa på min fina underbara man!

Monstertenta

Försöker plugga in det sista inför tentan imorgon och på torsdag. Men det är svårt att motivera sig till att plugga när man bara vill ut och hänga i det fina vädret! Dessutom får man ju ha med sig alla böcker, papper och anteckningar så då blir det extra svårt att motivera sig.. Svaren har jag ju redan, ska bara hitta dom i böckerna.. :P
Måste fixa min iPod också. Ladda den och fylla på med massa bra musik. För får ha den på tentan, awesome!

Igår var jag och busade med Arian och umgåsade med Mamsen. :D

Han börjar bli så stooor. Och ja, det är han som har kladdat ner fönstret. Han brukar hänga på den stolen och kika ut på kisarna (som säger waaaooww) och skatorna (som låter kkcchhii kcchhii typ) :P.
Han växer typ en meter mellan varje gång vi ses och kan tusen nya ord. Hänger inte med! Men fortfarande är det allra bäst när han säger Mimmi! :D

På lördag ska jag och Hannah åka båt.... Jag hoppas det går bättre än sist :S
Ska inhandla allt till bröllopsfesten i alkoholväg. Bortsett från ölen vi redan gjort :D. Kom på namn till den igår med. Så fint!

På tal om resan måste jag nog ringa ett samtal nu... Dör lite grann!


För övrigt står jag fast vid att en viktig del har tappats bort. Vi behöver prata. Jag vill inte ha det såhär.

dumma väder

Man kan ju bli lite trött när man får upp förhoppningarna om vår och så börjar det snöa!
Jag har inte ens dragit upp persiennerna idag för vill inte se ut! Blir riktigt deppig av sådant. Behöver vår NU!

Även om det inte är mycket av en hel livsstid kan jag inte fatta att det redan är en vecka sedan vi gifte oss. Veckan har gått så galet fort! Hoppas livet tar det lite lugnare snart så man hinner njuta!
Vi ska iallafall ha 1-veckas firning ikväll.. haha!
När vi blev tillsammans för snart 6 år sedan gjorde vi så. Första månaden firade vi varje vecka och sen firade vi varje månad upp till 1 år. Utmärkta tillfällen att äta lite extra god mat och kramas lite extra. Att ta sig tid liksom. Vi gav lite småpresenter också.
Så ikväll blir det god mat och lite mousserande på det. :D

Men innan dess ska jag tvätta och sen måste det städas. Baahhhh.. Tråkig fredag-dag. Men har inget bättre för mig så kan väl lika gärna fixa det..
För övrigt så älskar vi vår diskmaskin. Fick den i tisdags och kopplade in den i onsdags. Sedan dess har vi diskat 4 ggr. Den är asbra :D

Något som jag kan tycka är lite tråkigt är att jag helt plötsligt fått 30-40 läsare men ingen/max 1-2 pers brukar kommentera. Det är inte motiverande kan jag säga. Hade jag inte velat ha feedback kunde jag lika gärna skriva för hand i min riktiga dagbok.. vilket jag också gör förvisso.. Men här är det offentligt och det är av en anledning.
Om ni nu tycker att jag inte skriver om något intressant kan ni ju ge tips på saker ni vill läsa om och som ni vill kommentera. För annars är det inget roligt. Varför ska jag anstränga mig om jag inte får något tillbaka? :P
Fast jag vet ju att folk mest är nyfikna på bröllopsinlägg och så, därför ni är så många..Så när ni inte får det tänker ni inte kommentera? :(


Hejsvejs

Den vackraste stunden i livet...

Har tyvärr inte fått en enda bild från möhippan ÄN!!! (pik pik)
Likaså bröllopet väntar jag bilder...
Så tar dessa storys när jag kan piffa med bilder!

Uppdaterade min spotify-lista idag. Massa minneslåtar. Så fina.
Galet hur bra vissa låtar fortfarande är även flera år senare och att man inte alls befinner sig i samma livsstadie.
Många minnen som kommer fram. Fina minnen, dåliga minnen.. ja alla minnen! :P

Även om det är svinkallt är det fantastiskt fint väder idag och man blir vårig och glad.

Jag vet inte det bara är jag men jag känner att vi tappar greppet lite. Man kan inte göra så. Det fungerar inte i längden. Ska du finnas kvar i mitt liv får för fasen du också kämpa lite!



Ingen kanonisbild kanske och den är ganska gammal...
Men vi är fantastiska tillsammans, jag och min man
Kärlek!

flum

Ja, jag har fantastiskt mycket tid över just nu.. :P

Igårkväll låg jag och hjärtat och snackade som vanligt. Jag var väl på ett ovanligt flummigt humör för han sa att Adam betyder människa och då började min hjärna snurra...
Ungefär såhär snurrade den:
Det påstås att Gud skapade människan, Adam. Men om man som i mitt fall inte tror på Gud borde inte Adam skapats och om Adam betyder människa och han inte finns borde inte människor heller finnas.
Alltså finns inte vi människor egentligen.
Hur logiskt och begripligt som helst i min hjärna. Men tydligen inte i min sambos för han skrattade jättemycket åt mig och sa att jag var knäpp.
Jag håller inte med, gör ni?


Just ja, fixa andra benet och sluta fippla vare ja...

15 veckor

Jag tror det är ungefär 15 veckor som jag väntat. I vissas ögon är det ingenting men för mig har det varit en evighet. Alla dagar har sniglat sig fram och aldrig tagit slut. Så även denna sista dag. Jag tänkte sova länge för att dagen skulle ta slut fortare. Det gick sådär. Vaknade 08.30. Det är inte så länge jag tänkte mig. Men låg kvar i sängen i två timmar till och gosade med kisefisarna.. Sen har jag försökt hitta på saker hela tiden. Men ändå är klockan för fasen inte ens två!! Blir tokig!

Sitter iallafall här med skorna jag ska ha imorgon på mig. Har ju för tusan glömt att gå in dom (smart) så jobbar på det nu. Den vänstra klämmer lite på lilltån men annars funkar det bra.. :P
Har dessutom ett epilerat ben. Det kliar och svider. Hade glömt smärtan..... Men ska snart ge mig på det andra också. Usch! Galet villka saker man kan göra mot sig själv för att vara fin.

Tjejerna hade möhippa för mig i lördags också. Dom är underbara, mina fina vänner. Men storyn om det kommer när jag fått alla flera hundra bilder som togs :P
Är glad som tusan att min fina vän Sessan kom ner! Var nästan ett år sedan vi sågs sist och det känns så illa illa.. Från att träffas varje dag till en gång om året. :(

Blev iallafall inspirerad till att göra en spotifylista med alla gamla favoriter jag lyssnat på genom åren. Men blev nästan lite sentimental och nedstämd. Haha.

Det känns som en stor förändring imorgon. Fast den är nog större för mig än för hjärtat. Jag ska ju ta hans efternamn. Han får en fru vid sin sida, stort nog helt klart. Men jag får en man och ett nytt namn. Även om jag kände ganska snabbt att jag kunde byta efternamn har man ju funderat på det en del sådär i efterhand och det känns lite konstigt. Även om min familj alltid kommer vara min familj så har vi ju inte samma namn längre. Jag tappar den gemensamma nämnaren med min fina familj. Vet inte riktigt hur jag ska förklara känslan egentligen.. Men när jag var 12 la jag till ett efternamn. Så jag skulle heta samma som både mamma och pappa. (Mamma hade gift om sig och tagit hans namn). Det var viktigt att känna någon tillhörighet även med mamma. Och det gjorde jag när vi fick samma efternamn.. Hänger ni ens med?
Jag flummar säkert men det är många tankar som passerar idag. Sådär dagen innan vårt bröllop :)
Absolut inte så jag ångrar någonting eller får kalla fötter eller sådär. Men man har ju mycket att fundera på.
Och jag är i en konstig stämning med all minnesmusik.

Så det är nog lika bra att inte blogga mer nu.. :P

tjuvkik

Bara för att jag är världens snällaste kan ni få en liten tjuvkik på dagens resultat hos frisören..
För det första kommer sminket bli lite annorlunda när det väl gäller men hur tänker jag inte avslöja. ;)
Håret kommer såklart också vara stor skillnad. För det första lockade han det bara lite snabbt idag och för det andra ska det sättas upp, vilket jag har sett hur det kommer bli såklart men han tog ner det igen för jag kände att det skulle vara märkligt med värsta uppsättningen och massa smink sådär en vanlig fredageftermiddag.. så nu är ju allt nere och bara lite lockat :P


Ska iallafall bli spännande att se hur det slutgiltliga resultatet blir!
Fast det får inte bloggen se förrän efter festen i april ändå. Vill ju inte att gästerna på festen ska ha sett allt på bloggen redan.. :)


Nåja, jag har egentligen inte så mycket att säga idag. Har sådan jäkla huvudvärk, hostan är kvar och jag hör knappt någonting för öronen är fortfarande helt igensvullna..

Men det är fredag!

prov

Sitter här och borde ta tag i mitt liv.. Skulle helst ta bussen in till stan 11.13 men har blött hår som måste fönas, jag ska hitta kläder och ta dom på mig och sen måste jag borsta tänderna. Betvivlar att jag hinner.. Ändå tyckte jag att det var en smart idé att blogga.. Haha. Hjärnan fungerar så bra nuförtiden. Jag tänker något men gör något annat. Det fick Mija veta om inte annat när hon åkte med mig häromdagen. Jag tänkte vänster men svängde höger. Ska nog undvika att köra bil och annat fram till nästa fredag.. Haha. Sjukt tankspridd. Börjar för fasen likna min sambo. Så har han varit alltid och jag har blivit tokig och nu är jag själv likadan. Galet vad ett litet bröllop kan ställa till med :)

Fick långhelg i onsdags. Det har varit trevligt att vara ledig i två dagar och ändå ha själva helgen framför sig :D.
Vi hade seminarie i onsdags.. Vi har ju lekt vårdnadsutredare och nu var det dags att träffa de som lekt domstol för att höra deras dom och domskäl. Sen skulle vi kritisera dom (även om vi så tyckte likadant) bara för att få till en diskussion och visa läraren hade vi hade koll på läget. Vi var asbra och fick högsta betyg :D
Så nu har jag 10 poäng.. Bara 17 kvar för att få godkänt på kursen. Ska fixa moment ett snart och vi siktar väl på en 8-10 poäng då så är jag kanske uppe i runt 20. Hade varit trevligt, för då behöver jag bara 7 poäng på tentan :P

Nåja, nu SKA jag ta tag i mitt liv!
Ska till frisören kl 12 för han ska göra provuppsättning och provsminka inför nästa vecka. Trevligt!
Innan dess hade jag behövt gå inom någon slags guldsmed eller så för har glömt att gravera ringen.. Haha. Så ska se om någon kan panikgöra det såhär en vecka innan.. :P



AJÖSS!

RSS 2.0