Jobbigt läge

Har ju inte suttit vid datorn på ett par dagar. Så när jag kollade bloglovin fick jag en smärre chock. Firar inte folk jul eller??? Hade 50 nya inlägg att läsa. 50!! Nu under jul har jag totalt glömt bort att någon ens uppfunnit datorn. Har tagit det lugnt, umgåtts med släkten och haft det jättemysigt!
Julafton tillbringade vi hos Minfins familj. Första gången vi var där hela julafton. Deras traditioner är inte alls som våra! Men det var himla mysigt iallafall. Sen juldagen åkte vi hem till min familj och hade lite minijulafton där med. Det var minst lika mysigt :)
Kom hem igår. Var på stan och kollade läget med lillasyster. Handlade dock inget, tittade bara på när hon handlade :)
Igårkväll spelade vi tvspel och sådant där trevligt med syster och Minfins bror :)

Just nu är jag alldeles ensam. Funderar på att spela Tomb Raider... FIck det i förgår till vårt wiiiiiiii. Älskade att spela det på datorn, men är väl inte alls samma sak här.. Vi får se!

Är helt slut. Jul är ansträngande. Gick och la oss typ 21-21.30 på julafton tex. Men det har varit oerhört trevligt. Och tack för alla fina julklappar :D

Vilken är er favoritjulklapp? Jag kan knappt välja men tror det är julkulan jag fick av Minfins moster. Hon hade köpt den i New york! :D. Älskar julkulor och älskar New york. Kan det bli bättre?

Hejsvejs

Bravader

Får se hur mkt jag orkar hinner vill berätta :)

I fredags kom min bästaste Thérèse (eftersom hon stavar det så jobbigt döper jag henne till Sessan nu) och hälsade på. Vi stack in till stan för att hon skulle handla julklappar. Kan meddela att det gick sådär. Hundra timmar senare när vi var på väg hem hade hon 1 (!!) julklapp med sig. Jag hade finfina presenter till Hannah eftersom hon fyllde år i söndags :D
När vi kom hem satte vi igång världens bästa film Moulin Rouge (kan ni fatta att sessan ALDRIG hade sett den innan!?) jag kan alla repliker utantill liksom. Men det var trevligt. Tur inte Minfin var hemma. Haha. Vadå liksom, det är ett hemskt slut :)
Efter lite fipplande vid datorn och allmänt skitsnack kom Minfin hem från skolan och vi åt lite lättare middag. Ringde över syster också. Vi tre tjejer satt och groggade och drack vin. När syster stack vid elva började jag och Sessan förbereda för utgång. Typ halv tolv-tolv var vi i stan. Var både på Hässle och Harrys. Det jag minns bäst från Hässle var väl raggningsrepliken "Vilka söta öron du har". Kan hälsa att killen inte uppskattade den. Han var nog för ung :)
På Harrys träffade vi Steven. Han var ett rövhål minst sagt mot mig. Jag som brukar anse honom som snäll.... Men som hämnd (eller ja, det var väl inte menat så) så snodde Sessan hans dejt för kvällen. Hehe. Tacktack! Du vet att jag kommer reta dig tills vi dör för denna kvällen va? ;)
När dom stängde vid tre begav vi oss hem. Satt och drack vin och snackade skit till klockan var strax efter fem. Finns ingen som Sessan. Vi kan verkligen prata om ALLT. Jag kommer sörja länge att du flyttar till Göteborg, dumma du! Och framförallt dumma Marcus. Hans fel från första början att vi inte träffas varje dag längre. *morr*

När vi väl hade vaknat i lördags kände man sig inte helt hundra. Sessan åkte vidare och istället kom Min fins kusin och hans flickvän. Det var en trevlig dag/kväll även om jag var helt död. Vi gjorde en miljad pepparkakor.
Min fin gjorde också två stycken som skulle föreställa oss. Ikväll ska vi kristyra dom och så och sen äta dom.. Är det likt??
Eller njae, kanske inte va? Jag har inte brösten precis under hakan och hans privata delar börjar inte mitt på magen heller.... Men ändå. Typiskt Min fin att göra liksom....
Idag har vi storstädat. Här är nu så fint så det blänker. Alltid lika skönt att komma hem till ett städat hem och vi ska ju iväg imorgon så känns skönt att veta att när vi kommer hem är det fint.
Jag har inte visat bilder på vår gran va?
Den är så ful.. Hihi. Den är nog lika lång som mig och lutar som tornet i Pisa. Men jag tycker om den ändå.

Just ja, förra helgen gjorde vi massa mumsigt julgodis.
Här är snickers, rostade nötter i choklad och knäck såklart.
Här är mina kolor. Godaste jag någonsin ätit, om jag får säga det själv. Och det får jag!

Emil var här innan idag också. Vi bytte julklappar. Jag och Minfin fick jättefin ljushållare. En vit typ boll med snöflingor på :). Vi gav Emil en katt med en tomteluva på eftersom han hatar katter och julpynt. Skitbra julklapp då ju, allt i ett!

Vi ska spela bingolotto ikväll. Mest för sakens skull. Min fin spelar alltid bingo på uppesittarkvällen och nuförtiden har han fått med mig. Drar ner mig i fördärvet :)
Men det är ganska mysigt. Dricka glögg, äta julgodis och pepparkakor och bitvis spela bingo :)

Nåja, nu ska vi äta. Supergod mat som finaste har gjort.

Förresten har han namnsdag idag. Han fick supergod frukost och en chokladask. Det var jättefina chokladhjärtan :)

Hejsvejs!

Bara så alla vet

Jag har varit så himmelens upptagen med att vara sjuk så jag har inte kunnat uppdatera er om min helg. Men den har varit suuuuuuper! tackar Thérèse för detta! Storyn och så vidare lovar jag att berätta imorgon!
Nu ska jag ta hostmedicin och alvedon. Sen sova :)

Utmaning

Eftersom jag inte är så seriös som alla andra får ni helt enkelt en bild på vad jag har i min handväska. Eftersom jag egentligen inte använder handväska så ofta är den himla städad. :)
Tack Mija för utmaningen!



Som ni ser har jag en penna, ett suddi, ett gammalt kvitto, ett örhänge, handsfree, nycklar, plånbok och min medicin  i min minihandväska. Den är ungefär hundra år gammal denna kära väskan. Men jag älskar den ändå. Även om jag har en annan vit fin som är superstor som jag också gillar men jag hittar inte den just nu :P

Jag utmanar:
1. Hannah
2. Joan
3. Jenny
4. Thérèse



1.Lägg upp en bild på vad du har i din väska
2.Länka till den bloggare du blev utmanad av
3.Utmana 4 andra bloggare
4.skriv i deras blogg att dom blivit utmanade!


Sådär!
Nu är jag färdig!

Tvätt-dag

Jag tycker det är så tråkigt att tvätta. Sen kommer det ju massa folk hit ikväll så jag måste ju vika all tvätt och få bort det. Plus det som MinFin tvättade häromdagen. Eller ja, egentligen är det inte tråkigt att tvätta, det är tråkigt att vika tvätt!

Tydligen var det jordskalv här imorse, jag kan rapportera att jag inget märkte. Sov så gott så. Minfin också. Lite läskigt iofs att man inte vaknar när det var så stort! Men men. Vi dog inte iaf.

Just nu sitter Dio bakom gardinen och försöker smygäta mina orkidéer. Vad han inte har fattat är att gardinen är smått genomskinlig och jag ser allt. Ge upp kismis! :)

Nåväl nåväl. Ha det så bra :)

Helsingborg

Idag har varit en jätterolig dag faktiskt.
Åkte till Helsingborg för att träffa Krille, Anki, Andrée och Charlotte (?). Det var skoj. Men jag fick sådan lust att bosätta mig där så jag kunde vara där varje dag. Det kommer nog alltid att vara mitt bästaste ställe. Tack vare Krille :)
Det kändes precis som förr idag. Bortsett från de andra folket som inte fanns på min tid. Lite Anki. Men ändå.
Inte mkt som hade förändrats. Och det var jättejobbigt att bara sitta och titta på. Även om jag fick vara med lite...

Nu är jag dock supertrött. Idag blev det totalt 1-1 mellan mig och tåget. Men det är som det brukar. Ditvägen kommer jag alltid i tid men hem då ska det vara försenat såklart. Alltid!

Var borta hos systeryster och Molnet innan. Försökte övertala syster om att hon visst ska följa med ut på bartömningen på onsdag.
Det gick sådär kan jag meddela. Som bilden kanske förklarade bra nog. Men jag vill så gärna! Tjata tjata tjata!
Hon ska hem till mamma på onsdag och sova där säger hon. Dumheter! Jag ska också till mamma så kan hämta hem henne tycker jag.
Vi ska göra vår traditionella sak jag och syster. Sortera alla julklappar under granen. Hehe. :D
På tal om det är vi helt färdiga med våra julklappar. Bara några kvar att slå in. Och imorgon får vi nog granen!! Jag vill klä granen nuuuu!

Ska tvätta imorgon med. Triste. Sen greja med mjödet, det ska tappas på flaskor för det är färdigt!

Äsch, jag är helt slut nu. Sova!? Ja!

Godnatt!

Tack!

Mija är snällast. Hon bytte till en fin röd bakgrund och la in den där kollaren så jag var alla kommer ifrån och allt. För jag är lite kass och kan inte sådant själv!
Du får nog ha skola för mig någon dag om jag vill byta bakgrund igen sen.. hehe

Nu har snön blivit gegga nästan överallt, det är trist! Ska det vara snö så ska det ju vara snö liksom!

Nåja, nu kommer mamma med familj om typ två timmar så får städa lite här. :)

Hejsvejs!

Och tack Mija igen! :D

Myspys

Det SNÖAR ute! Finns det ngt mysigare!? Nej precis! Fast helst skulle det varit julafton också.. Men man kan inte få precis allt!

Så här ser det ut från vårt sovrumsfönster. Mysigt!

Troligtvis ska vi till Karlshamn imorgonkväll om det inte händer ngt oväntat. Det blir nog skoj! Har aldrig varit på deras kår. :P
Men innan dess på eftermiddagen kommer familjen hit. Det blir nog trevligt :)

Var på stan innan idag och köpte julklapp till barnen. Sen lite tyg och gummiband så vi kan färda julklappar till några andra i släkten. Och lillasysters julklapp :D
Sen lite godis typ skumtomtar, after eight, chokladtomte och annat som nu befinner sig väldigt vackert i en skål :)

Ja, jag erkänner. Jag är faktiskt besviken. Men jag tänker inte säga ngt till den jag är besviken på. Orkar inte tjafsa. Men det är ju trist? Jag tycker det är fult att ljuga iaf. Och Mija, jag vet att du vill veta men det kan vi ta på msn. Inte via bloggkommenterarer ;)
Och som vanligt lägger jag till att detta inte handlar om någon familjemedlem eller så. Så det inte blir några missförstånd från deras sida.

BTW Mija! Jag hittade en bild på min outfit i min mobil. Jag minns inte ens att jag tog den och den är så suddig så man måste kisa för att ana att det är jag. Jag KANSKE var onykter när jag tog den, KANSKE!
Jag tänker härmed skämma ut mig och publicera den. En mindre suddig bild kan ordnas om det verkligen behövs ;)

Håll till godo och skratta inte för mkt. Hehe

Nu ska jag ut och leka lite i snön och sedan dricka glögg och mysa med älsklingen.

Triste

Idag skulle jag egentligen på Jul i Hässleholm med KING. Men typiskt nog har jag fått en kallelse samma tid och detta går ju före. Trist attan.
Men roligt är ju att jag ska träffa syster efter mitt möte. Det är ju skoj! Ska se till att fixa de sista julklapparna på stan då :)

Pratar med mamma nu så uppdaterar senare....

vad jobbigt

Det finns inga bra bilder på mig från Dammiddagen så hela min outfit syns jag får helt enkelt slänga på mig det och fota själv. Men inte idag. d:
Allt för din skull Mija ;)

Jag har precis hällt i mig två koppar kaffe. Sitter och skriver in Min fins skolarbete på datorn. Han skrev det för hand smartingen och eftersom han skriver på datorn så långsamt bad han mig. Sen att det var 19 sidor med hans minimala bitvis otydbara text är en annan femma. Jag har iaf skrivit in 9 sidor nu men behövde lite paus från skrivandet så jag skriver här istället, haha.

Igår blev vi färdiga till att hänga upp julgardiner. Jag fick inviga strykbrädan och strykjärnet :D.
Har bara haft brädan sen jul förra året och järnet ett par månader. Men jag är ingen stryk-människa. Det är typ gardiner och skjortor som ska strykas.
Nu är det bara granen kvar och den kommer om ett par dagar hoppas jag. LÄNGTA!
Får lägga alla våra julklappar under den också. Se hur länge dom överlever. Jag har ju snören på alla våra klappar och vilken liten skit älskar att äta snören?? Jo just ja, du gissade rätt. DIO! Hopplösa söta kisen.

I helgen ska vi göra julgodis. Mums. Nästa helg ska vi göra pepparkakor med Min fins kusin. Det blir nog mysigt också. Jag och han pratar ganska mkt nuförtiden. Tog bara 3½ år. hehe. Min fin påstår att han är blyg. Onekligen verkar det så. Men snällare människa får man leta efter.

Ska göra julgodis med mamma också i helgen. Min fin ska vara hos sin familj och göra leverpastej och annat sådant där. Eftersom jag inte kan äta det om jag sett levern innan den blev pastej ska jag inte vara med.. Haha.

Läste en blogg idag. Den som skriver bloggen är en person jag kände väl innan men nu tappat kontakten med ganska mkt. Vi hälsar och sådära när vi ses men det är sällan. Saknar personen. Men ändå inte det jag tänkte säga egentligen.
Jag känner igen mig i den här personen som fan. Tänk om jag har samma? Fast kanske inte lika mkt.
Och på tal om sådana saker och lite annat så måste jag göra ngt åt min sjuka telefonskräck. Det här går ju inte längre. Jag har inte ringt VC idag heller för att jag inte vågar. Inte T heller. Eller Nymölla, eller TTT.
Blir aldrig färdig till saker som har med ringa att göra.
Märkligt då att jag jobbade på Teletolktjänster i 7 månader då, det går ju liksom ut på att ringa nästan hela dagarna. Men det är inte samma sak när det är jobb tror jag. Finns en privat och en jobb-Emma.

Nåja, fortsätta skriva Min fins arbete nu..


hejdå!

Vår resa

Kan inte lova att det blir långt eller ens roligt men här är storyn om vår resa :)
Det började i torsdags då vi packade inför resan och bestämde med syster +pojkvän när vi skulle ses på fredagmorgonen. Det bestämdes till 05.25 nere på gården. Vi förberedde också genom att bre mackor till bussfrukosten och blanda saft. :D
Fredagen vaknade vi 5 (usch usch usch) och packade ner det sista och klädde oss. Mer döda än levande. Gick ut på gården och mötte resten av resesällskapet och begav oss sedan mot mcdonalds i stan där bussen skulle plocka upp oss 05.55. Det regnade och var kallt. Men vi såg fram emot det hela massvis.
Väl på bussen blev det lite kaos då busschauffören gav oss platser som redan var upptagna. Men det löste sig till sist trots att vi tjurade lite då vi faktiskt hade bokat dom platserna på nätet när vi bokade resan. Nåja nåja. Vi plockade upp folk i vä, hörby, lund och malmö. Sen fick det inte plats mer folk :)
Åkte genom Danmark ner till Rödby där vi tog båten till Puttgarden. Den tog 45 minuter och där var en miljard människor på båten så hann precis gå in i affären och köpa några öl och sen inget mer. Massvis med folk överallt. När vi kom iland åkte vi en 9 mil o sen var vi framme i Kiel :D
Detta är typ Kiel på väldigt långt avstånd :)

Reseledaren berättade massa om staden och visade var julmarknaden var och vi fick fina kartor :)
Sen kom vi äntligen fram till hotellet.

Men dom hade ju inte städat klart våra rum (vi kom dit 13 och incheck är 15) så vi fick lite sådära jaha, vad gör vi nu-känsla. Men vi gick på toa och kollade in hotellet lite och när vi kom tillbaka var rummen klara. Yippey!
Åkte upp till rätt våning och letade upp rummen. Vi fick längst ner i korridoren medan syster +sambo fick precis vid hissen. Massa rännande blev det där emellan till slut d:
Fint rum och badrum med badkar! Yippey! Vi hade förberett ifallifall och hade badsalt o skum med oss. Hihi.
badrum          
Badrummet                 Själva rummet                     Ser ni ölöppnaren?? Varför bredvid toastolen??

Efter vi vilat lite på hotellrummet begav vi oss ut på julmarknaden. Det var väldigt mysigt men inte alls som i Rostock. Detta var lite mindre och lite mer utspritt. Inte lika mkt folk heller. Men trevligt med variation iaf. Drack glühwein och varm choklad. Fick jättefina muggar. Har ju sen ett par år tillbaka, förvisso från Rostock men ändå.
Bestämde oss för att äta på ett steakhouse på kvällen som finns likadant i Rostock där dom har jättegod mat. Gick till något sådant dära gigantiskt köpcenter också och kikade. Sen tillbaka till hotellet. Jag och Minfin tog ett varsitt bad och syster och sambo gick till andra sidan stan och kikade. Sen träffades vi och drack lite öl osv och sen gick vi till restaurangen. Åt så vi nästan dog. Men gott var det :)
Sen när vi väl kom ut hade allt stängt och klockan var bara 22. Trist attan. Gick till hotellbaren och beställde lite drinkar. Bartendern var den duktigaste jag någonsin stött på. Jag beställde en Mojito   som var supergodast. Och Minfin och systers sambo beställde andra som med var goda. Blev imponerade som fasen.
När dessa var uppdruckna gick vi till rummen och satt och spelade lite spel och drack lite vin. Sen var det dags för sängen. Skulle upp kl 8 på lördagen var det bestämt. När vi vaknade då var det frukost som gällde. Finns det något bättre än hotellfrukost!? Nej precis. Min fin hade världens huvudvärk så vi gick tillbaka till rummet så han fick vila ett par timmar. Vid ett begav vi oss ut igen. Kollade läget på andra sidan stan (ingen julmarknad) som var tyskarnas område. Ingen kunde engelska. Men det var skoj. Handlade lite på Aldi och en annan affär. Vin, bubbel, glühwein och lite annat mumsigt. Beställde bord på en mysig restaurang och sen begav vi oss till hotellet igen. Badade och sen gick vi ut en runda igen. denna gången till julmarknaden. Min fin köpte julkaka och jag kanderade nötter :D. Sen gick vi mest och kikade i alla stånd och affärer. Sen tillbaka på hotellet igen. Där träffade vi syster och sambo. Satte oss och drack lite på deras rum. Sen gick vi till restaurangen. Det var den godaste maten jag någonsin ätit, som jag kommer ihåg iaf :D. Såsen var iofs godast, grönpepparsås. Mumsmums! Sen gick vi till hotellbaren igen.
En gång hade vi drinkkväll där minfin var bartender. Han gjorde Daiquiri och det var det äckligaste jag någonsin druckit. Men den här bartendern var ju riktigt duktig så jag chansade och beställde en hallondaquiri. Det var det godaste jag någonsin druckit och halva kvällen funderade jag på hur Minfin kunde göra något så gott till något så fruktansvärt äckligt. Syster beställde jordgubbsdaquri och den var också mkt mumsig. Vi satt och spelade lite Skipbo och snackade skit. Det var riktigt trevligt avslut på kvällen.
Mysigt :D

Gick sen och la oss typ tolv. Gick upp halv åtta och mötte syster o sambo. Åt den mumsiga frukosten och sen var det upp till rummen sista gång och packa och så. Halv tio gick vi till bussen. Åkte sedan till Puttgarden och Bordershoppen! Där hade vi 1timme och 15 min på oss att gå igenom de 4 våningarna och plocka på oss det vi skulle. Stressa stressa! Ska jag tillägga att det var så många människor där så vi knappt kunde röra oss? Vår glögg var slut men annars var jag nöjd med inköp och så :D.
Tyvärr fastnade syster och sambo i kassan (vi stod där 30 min) så dom kom försent så vi missade båten. Tur dom går var 30 minut. Resan hem är ju inte så intressant att berätta om kanske. Men hem kom vi iaf.
Katterna var superglada över att ha oss hemma igen. Även om Elliot var tvungen att tjura lite först som vanligt. Han gör alltid det när vi lämnat honom själv förlänge. Sötnöten. Men inte ens han kunde hålla sig länge så efter en kvart gosade han som tusan :D.
Vi var alldeles för trötta för att laga mat igår så åt kinamat. Mumsish. Tur den finns runt hörnan.

Idag firar jag och min fin 3½ år så jag fick muffins och ljus och fin sång av honom imorse. Hihi.

Till skitsnackaren:
Jag vet inte om personen ljög eller inte för personen vill inte prata om det hela med mig. Min åsikt är att det hela är ett missförstånd. Men jag vet inte.
Och jag är inte rädd för att något ska komma ut, för då hade jag inte varit dum nog att lägga ut det på bloggen. Allt som står i min blogg är min sanning och det står jag för.

Nåja nåja. Nu ska vi inte prata mer om sådana tråkigheter.
Jag ska äta lite soppa och krypa tätt intill Minfin och mysa. Kanske se en schysst film :D

Ha det så bra alla!

Jag längtar tills ikväll eller imorgonkväll då jag har en dejt ;)


Kassing

Jag borde sitta och greja mer med min blogg. Men jag fattar inget och då är det inte roligt. Hur gör alla andra?? Igår skulle jag lägga in en sådan dära grej så man ser var alla kommer ifrån som snokar på mig men jag fattade inte alls var jag skulle lägga in den så gav upp :(

Sitter här i myskläder och dricker kaffe. om 40 minuter är det duschen som gäller sen ska jag byta om till fina kläder, sminka mig och eventuellt fixa hååår. Se hur fint det kan bli.. Jag vet ju vad jag kommer tycka så.. Hatar min sjukdom :(

Ska sitta här en stund till sen ska jag diska lite. Vill ju ha undan allt sådant innan vi åker. Disk, sopor och sådant där äckel. Imorgon ska det packas, jag ser supermycket fram emot helgen!

Nej nu får jag sluta här om jag ska hinna snoka på allt annat innan tiden tar slut :)

Hejsvejs!

Smarting

Nu har jag suttit här och snurrat rundor på det stora internätet och haft skoj sen kl 15. Jag har varit supderdupervrålhungrig sedan dess, om inte lite innan. Men jag blir inte färdig till att gå till köket, det är så låååååångt. Hopplösa människa!

Om två timmar har vi styrelsemöte. Sent idag. Hoppas det går snabbt. Har varit och ränt så mkt på kåren redan idag ju!

Jag har fixat adams present, han fyller år i mars :D
Skönt att vara ute i god tid iaf :)
Han blir säkert supderglad. Annars blir iaf jag ledsen!

Imorgon är det Dammiddagen som gäller :D
Massa fina flickor som ska äta trerättersmiddag och se på när massa halvnakna killar spexar. Skoj!
Jag är bara halvnöjd med de kläderna jag ska ha, men det är bara för att jag är för tjock för dom här superfina balklänningsklänningarna och allt annat sådant där riktigt tjejigt. Men men, får väl ta det ett annat år. Har ju börjat träna nu iaf! Fastän vi inte gjort det på två dagar nu :(

På fredag åker vi till Kiel också. Det ska bli riktigt mysigt. Sticker tidigt tidigt på fredag och kommer hem söndagkväll. Sova på hotell, gå på julmarknad och myyyyysa. Jag, Minfin, systeryster och Molnet :D
Dricka massa varm choklad, titta på allt fint som brukar vara och sen avslutas resan på bordershoppen :D:D
Har aldrig varit i Kiel, brukar åka till Rostocks julmarknad men detta blir nog mys också tror jag..

Nej, nu banne mig får jag gå och ta en macka!


RSS 2.0