Nejmen!

Det var ju hundra år sedan jag skrev sist!
Jag och Min fin gick faktiskt på stan den tisdagen. Och jag köpte en klänning, bikini  och ett armband från H&M, underkläder från Lindex och tre linnen och ett par shorts från Vero Moda. Tror det var allt :). Min fin köpte en skjorta och två par shorts. Hans kostade ungefär lika mkt som mitt och jag fick massa saker jämfört med honom.
Sen onsdagen var jag ute och roade mig med Therese. Det vart mkt trevligt. Kom hem vid fyra på torsdagmorgon ungefär...
Sen var vi hos mamma och Kennie. Dom hade fått sitt biljardbord så spelade lite där och så. Mkt trevligt.
Fredag och lördag var det kristianstadsdagarna. Fredagen var vi igång till fem på lördagmorgon så jag var bakis fram till typ 20 på lördagen. Lite jobbigt. Var på Tivolirock då med. Träffade Benny bland annat (Björn bror). Han ska hälsa på oss nu september typ. Eller när vi nu har tid..
Sen hände det nog inte så mkt fram till i tisdags då Linnea och My var hos oss. Det var mkt skoj. My hade aldrig varit hos oss och det var evigheter sen vi sågs så det var skoj. Systeryster träffar man ju knappt heller nuförtiden.. Hon borde flytta hem igen!
Jobbade i fredags men lördag söndag hade jag tagit ledigt.
Vi stack till Göteborg kl 10.00 lördagmorgon. Hämtade upp Disko utanför Helsingborg med. Tekila var också med. Stannade lite på vägen så var uppe strax innan tre. Gick till en park och satt där. Alla utom Tekila som ställde sig för att köa. fem var insläppet men vi gick inte in förrän typ sex. Satte oss inne på Ullevi och väntade. Två förband var det. Den ena var dotter till en av gitarristerna. Hon var hur tråkig som helst. Sen var det ett band till. Dom var faktiskt bra. Minns dock inte vad dom hette :(
När dom hade spelat klart begav vi oss framåt. Ville ju se liiiite.
Ungefär halv tio började dom spela. Och det var riktigt riktigt riktigt bra! Fick gåshud där i början :)
56 000 pers var där och såg dom så det var hög stämning och värsta allsången.
När dom spelade Rime of the ancient mariner började hela ljusriggen gunga och knarra som ett skepp och sen i slutet ändrades den så den såg ut ett skepp med bredsidan mot oss och började skjuta raketer och grejer så det såg ut som kanonskott :)
När Fear of the dark spelades var det gåshud igen. I stort sett alla på hela stadion sjöng med. Riktigt bra!
För er som inte vet pratar jag om Iron Maidens konsert!
Andra gången jag såg dom nu. Vill se igen :) Dom ska släppa ny platta sen ska dom turnera igen. Men det dröjer nog.. :(
Efter konserten skulle vi egentligen sova i Göteborg hos någon kompis till Disko men vi vart inte så sugna på det så körde hem istället. Kom hem 05.00 söndagmorgon. Var jäkligt jobbigt att köra faktiskt. Rent av farligt skulle jag tro.. Menmen, det gick ju.
Sov väldigt länge, ända till 16.. Sen började vi packa och planera. Sen tog vi det lugnt fram till 23. Då begav vi oss till Valje. Där mötte vi Mats och Martin. Körde ner till Trelleborg och tog färjan kl 03.00.. Till Sassnitz (Nej, kan inte stava). Var framme sju.. Åkte till stralsund. Min fin var ju där på intensivkurs med skolan i våras så han ville visa lite. Åt frukost där och sen gick vi runt i stan. Sen handlade vi lite. Sen begav vi oss tillbaka till Sassnitz. Åt middag och strosade lite i stan. Sen åkte vi och handlade lite till och sen till Bordershoppen där vi handlade ännu mer :)
Bilen var proppfull och jag fick tom ha två flak öl vid mina fötter där framme :). Åkte hem vid 17.45.. Var framme i Trelleborg 21.30. Problemet var att båten gått sönder, vi med bil kom inte av. Satt fast där i 1½ timme innan dom löst det. Drygt som fan. Jag släpptes av hemma vid halv ett ungefär. De andra begav sig till Valje. Och sen körde Min fin vidare till jobbet den stackarn. Eftersom han var så trött sen imorse sov han i Valje. Trist.
Jag har jobbat eftermiddag idag. En kvart innan vi slutade gick brandlarmet. Full utryckning med brandbilar, akutbilar och ambulans. Men det visade sig att värmen gjort att en brandlucka hade stängts. Typiskt.
Ännu mer typiskt är att jag samåker med basen så jag fick snällt sitta i bilen och vänta på honom. Han kom tjugo i elva... bara 40 min sent! Nåja, nåja..
Var hemma strax efter elva iaf. När jag kom innanför dörren insåg jag hur stökigt det var. Ställde mig och började diska och när det var färdigt röjde jag upp. Eftersom det var så sent kunde jag inte dammsuga. Men sopade golvet iaf så katthårtussarna försvann och annat. Får dammsuga imorgon istället när Min fin vaknat.. Han jobbar ju nu med.
Och jag borde egentligen sova.. Men ska jobba två nätter nu så får ju vänja mig lite :)
För övrigt var jag ju ledig i helgen och hon som skulle jobba för mig kom aldrig!! Enligt hennes pappa som också jobbar här hade hon sagt att hon skulle jobba men när basen fick tag på henne hade hon inte en aning sa hon.... Konstigt. Jag löste dessutom av henne idag men hon sprang illa kvickt därifrån så fort jag kom. Fegt.

Är ju ovän med Min fins mamma med. Trist :(

Östersjö var skoj också! Jobbade dock fredagen så kom inte dit förrän 22.30. Men var ute en runda då. Sen var vi ute hela dagen på lördagen. Skoj. Synd att dom stänger redan ett bara...

Har nog gjort mer saker egentligen men inte så lätt att komma ihåg allt. Och ursäkta alla stavfel, att allt är så rörigt och jag hoppar framochtillbaka i tiden och konstiga språket men är lite trött :)

Detta tog ju hur lång tid som helst.. Kollade iofs upp hus, läste aftonbladet och msnade samtidigt.. Men ändå.
Nu måste jag ju sova!

Godnatt!

Frivecka

Äntligen! Nu har jag en hel veckas ledighet!
Men jag förtjänar det helt klart ;). Jobbade 56 timmar förra veckan varav 32 var natt. Det är rätt massa många timmar!
Men det var inte så jobbigt som jag tänkte mig. Men när jag gick ut från fabriken imorse och visste att jag inte skulle komma tillbaka på en vecka då var det rätt trevligt :)
Synd bara att min fin har sin 56-timmars vecka nu. Han är bara ledig imorgon. Tror vi ska gå på stan då. Har sagt i över en månads tid nu att vi ska göra det. Men eftersom vi aldrig är lediga samtidigt har det varit svårt.
Therese kommer också hit i veckan, det är något jag ser fram emot. Saknar henne, var jättelängesen vi sågs! Dumma Karlskrona!
Vi ska ha roligt på kristianstadsdagarna är det tänkt.
Hoppas på bättre än min fin hade på Killebom. Han fick böter på 500 spänn! För att han drack alkohol på stan. Det har aldrig varit problem innan men iår hade kommunen bestämt att det inte gick längre. Min fin, hans bror och hans brors kompis delade på en öl och precis när Min fin tog ölen och drack upp det sista kom polisen. Typiskt. Den var ju tom när polisen kom fram och tomma burkar fick man ju ha. Eller oöppnade. Nåja, så är det iaf. Jag får vara försiktig i stan :)

När jag börjar jobba sen har de där grabbarna gått på semester som jag jobbat med nu. Lite skönt. Hoppas de andra är trevliga :)


"Det är bekvämt, jag lovar!"
Nej, Dio är inte alls knäpp eller så.

Har upptäckt att de få bilder jag har här på bloggen är på barnen. Förutom travers-bilden. Men så intressant är mitt liv då? Barnen är det enda som finns? Njae, men jag orkar inte. Jag är ingen människa som fotar allt. Även om det bitvis hade varit trevligt. :)

Jag tvättar så måste nog avsluta..

RSS 2.0