fint väder

Så härligt med fint väder. Speciellt nu när man är ledig några dagar :)

Familjen kommer på besök om typ två timmar.. Och här sitter jag med en ostädad lägenhet.. Men jag tror jag hellre sitter och äter Ben&Jerryglass och facebookar ;)

Tvådagarstentan gick faktiskt bra. Jag är nöjd! Ska jag bara ta tag i moment 1 också så kursen kan bli godkänd. Hade varit gött med 15 hp :)
Helt sjukt att vi snart pluggat 1½ år ihop... Var tog tiden vägen? Snart halvvägs för tusan ju :P
Känns verkligen galet att jag redan känt mina klasskompisar så länge.. I min värld lärde vi känna varandra för någon månad sen eller så. Hinner inte riktigt med!

Jag gillar inte mellan. Antingen så kör man fort eller inte alls.
Jag blir tokig! Men jag ger det lite tid så får vi se. Kanske kan det utvecklas..

Bröllopsfesten var fantastisk! En vacker dag när jag även fått bilder från detta kommer ni få läsa om vår bröllopsstory :)

Nu ska jag äta glass innan den smälter allt för mycket!
Cookie dough... MUMS

ångest

Ösnkar att jag tänkte på det innan.. Har gått runt i en månad typ och inte trott det var så mycket mer att fixa till bröllopsfesten. Stupid stupid stupid!
Det var ju en miljon saker att göra! Har iallafall satt in foton i album och skrivit, fixat med namnbrickorna, fixat med champagneglasen och packat saker som ska till festen imorgon.. Trixat med bordsplacering IGEN. 7 avhopp igår och idag.. Inga gäster kvar snart! Men förstår ju att om man är sjuk eller de andra anledningarna så kan man inte komma. Så himla tråkigt bara för har ju bjudit personerna av en anledning, för att jag vill ha dom där!!

Ska städa lägenheten nu och sen kanske handla till festen imorgon om det inte görs imorgon.. Stress!
Måste kanske laga lite lunch också.. Vill äta potatismos och sås av någon anledning men har inte potatis hemma... Åhhe :)

För övrigt är öronen inte bra än. Men hoppas på att vakna upp hörandes imorgon!
Penicillinet måste ju snart börja verka om detta är tredje dagen..

Nej, jag har banne mig inte tid med blogg idag egentligen...
Ajöss!

freeeeeeeeeeeeeeeeeeedag

Det kittlas i hela mig. Förändring på gång kanske? Jag tror banne mig det. Underbart väder idag med, passar mig perfekt. Solsken som värmer och blåst som blåser väck all jävla skit. :P

Jag längtar tills ikväll. Drinkar, Erica, Håkan och jag. Det måste vara den ultimata fredagskvällen!

Ska träffa Mija imorgon också. Och Denis förstås men det blir sen på kvällen när vi ska ut och äta båda paren, hehe, och umgås massa. Men ska träffa Mija först och snacka massa skit :D
Tänk att vi varit vänner i 11 år nu. Tiden går snabbt! Fastän vår vänskap varit en bergochdalbana har vi alltid funnits någonstans i varandras liv.
Hon är fin den där Mija!

Förlåt vännen men när jag kollade igenom sakerna på hjärtats dator häromdagen hittade jag mappen med dessa bilderna. 7 år gamla. Vi var jättesnygga ;)

Nej, nu ska jag göra mig snygg inför Håkan ikväll :D




Ps. Så många frågor. Hur ska jag få svaren?? Ds.

håkisbråkis

för första gången någonsin ska jag äntlige se Håkan Hellström ikväll! :D
Dock har jag bytt ut mitt sällskap. Hjärtat är sjuk och som sagt hatar han Håkan... Så min nya Håkan-kompis blev Erica! Ska verkligen bli superkul! Längtar supermycket och för tillfället lyssnar jag på Håkan. Får ju passa på nu.. Hehe

Dessutom har jag rensat bland våra ca 400 bröllopsbilder och skickat 120 till framkallning. Det är så sjukt att titta på sina bilder och inse att det är ens eget bröllop man tittar på!
Jag vill ha bilderna nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Måste ta tag i de sista sakerna med festen med.. Trodde att det typ inte var något kvar. Tji fick jag.

Nu ska jag duscha.. Måste ju vara fräsch och fin inför håkan ikväll!

bildor

jodå, nog har jag fått se våra bröllopsbilder nu. Många fina, många knasiga och ett par fula :P
Känns så konstigt att tänka att det är foton på vårt bröllop.
Det känns liksom fortfarande lite knasigt att tänka på att jag är gift, jag har en man!



Denna bilden kan alla få tjuvkika lite på. Det är min brudbukett. Den var fantastiskt vacker! Röd gerbera är min absoluta favoritblomma så det var självklart att den skulle få vara i buketten. Piffade sen till det hela med röda och vita rosor. Det var en väldigt duktig tjej som gjorde min bukett faktiskt :)

Och det är därför hjärtat kom hem med en röd gerbera i 3-veckorspresent. första blomman han gav mig efter bröllopet var ju tvunget att vara en sån ;)

Tur att min man inte läser min blogg för då hade han tjurat nu.. men jag tror jag måste berätta.
Vet ni vad jag har fått i present av honom? Nej, det är klart ni inte vet.. :P
På fredag ska han och jag gå på konsert här i stan. Håkan-konsert!! :D
Jag älskar Håkan men har aldrig sett honom (kommer alltid hata mig själv för att jag missade Håkan och Kent-konserten för några år sedan. Mina absoluta favoriter tillsammans!) så för mig ska det bli en fantastisk upplevelse.
Däremot hjärtat, han hatar Håkan. Jättesuperdupermycket. Han tycker jag är en knasbolla som kan bli så lycklig av Håkans musik och ens tycker det är superbra för hjärtat tycker det är en gnällig typ.. :P
Så det är fantastiskt kärleksfullt att han ändå kommer gå på konserten med mig! Hade jag haft någon annan som ville gå med mig hade han sluppit men nu fanns det inga alternativ.. Och hjärtat visste hur ledsen jag var över att få missa Håkan igen så han köpte biljetter till oss.. Min fina man!
Jag lovar att gå på en dålig konsert med honom någon gång.. Sen.. :P. Fast det gör jag faktiskt ibland på sweden rock.. Så det räknas nog.. :)
Men ni behöver ju inte skvallra om att jag berättat för er, tror han tycker att hans image förstörs genom att jag berättar hur fantastisk han är ;)

För övrigt minns jag inte om jag berättade vad jag fick i morgongåva av honom.. Det var ett jättefint brev han skrivit och sen ska jag få tatuera mig.. :D


Nåja, nu måste jag ut och få lite friskluft. Huvudvärken är inte nådig idag!

happppppiiii

Okej, jag är kanske inte glad. Men jag är gladare än igår :)
Det är behövligt att skriva av sig ibland.. Kanske dumt när det är en offentlig blogg men jag har ändå gjort allt ganska så privat. De som inte känner oss vet ju inget alls och även de som känner oss vet kanske inte vilka människor jag pratar om ändå..
Jag skriver faktiskt "riktig" dagbok också, ni skulle sett vad jag skriver i den där ingen annan ser ;)
Jag vet att de fleta säkert menar väl men det blir liksom lite för mycket.

Idag har jag en hemma-dag. Hade egentligen grupparbete i skolan men jag sköter det via mailen idag istället. Blev ju förkyld i söndags igen så tyckte det kunde vara skönt med en hemmadag för att bara slappa. Känner mig mycket piggare och bättre idag iallafall. Det känns skönt!

Igår läste jag massa gamla grejer jag hittade på den stationära datorn.. Saker som hängt med sen min förra dator, saker som är över tio år gamla.. Helt galet vad man är förändrad. Och tur är väl det!
Sen läste jag en sak från kanske 6-7 år sedan som gjorde mig lite.. saknig?
Jag skrev om en skrattvän. Och jag saknar att ha en skrattvän. Jag tycker att de vännerna jag har nu är alldeles fantastiska så att ni vet det! Men jag saknar det här enkla, en sådan där vän som man hittar på massa roligt med och som man kan skratta med så man dör av magont, tårarna rinner och allt det där.. Allt ska vara så himla vuxet och komplicerat nuförtiden. Man träffas och fikar, snackar jobb/skola/pojkvänner/kompisar och annat vuxet. Jag gillar såklart att ha sådana vänner för annars hade jag inte haft det. Men en enkel vän där man får vara lite barnslig och inte alls behöver tänka på att man är 25. Någon man bara har roligt med.
Jag vet inte om någon fattar vad jag menar men skitsamma.. :P
Jag anser mig inte vara vuxen alls och då behöver jag en skrattvän. Jag lever kvar i det här spontana ska vi leka-tänket.. :P. Att bara ses.. utan massa krav och planering.


Tror jag ska göra lite lunch nu faktiskt..

Ps. verkar som att vi fått våra bröllopsbilder!! Ska bara få mannen min att berätta var de befinner sig... Ds.

stupid

egentligen borde jag nog inte blogga för tillfället. Är dunderförkyld och lite deppig... Så varning för otroligt negativt inlägg nu...

Man kan tycka att som nygift borde jag vara världens gladaste och lyckligaste.
Jag är det egentligen. Men saker/människor i min närhet har förstört lyckan lite.
Förstår inte att människor inte kan glädjas med oss. Vi har gift oss för tusan, inte skapat världens undergång som vissa tror eller något. Var lite positiva för fasen! Det sårar så jäkla mycket att vi inte får njuta/glädjas åt detta.. Vi har valt att göra något som fungerar för oss men varenda jävla människa måste ha en åsikt om hur de anser att vi BORDE göra.. Jag kunde inte bry mig mindre. Hade vi velat ha det som NI vill hade vi gjort det. Tar såklart gärna emot TIPS men är så trött på allt gnäll. Vi gifte oss inte i en kyrka för vi anser att gud inte finns. Det känns som att vårt bröllop skulle bli på låtsas om vi lovade varandra evig trohet och bla bla bla inför gud när han inte finns. Alltså var rådhuset på riktigt för oss. Jag ville inte ha en vit klänning för jag tyckte den jag har är finare. Och ska man kolla historiskt vad en vit klänning betyder går det ändå inte :P. Vi valde att inte bjuda varenda jävla människa vi någonsin träffat för vi tycker att det är en viktig händelse och därför vill vi dela den med personer som betyder något för oss. Varför bjuda en föredetta vän eller en släkting om man aldrig någonsin har kontakt annars? Massa saker som folk ansett att vi gjort fel med. Så tråkigt att alla dessutom känner att de måste berätta det för oss.......

Och jag skulle vilja säga att jag inte är ett dugg egoistisk egentligen (tycker jag själv.. :P ) men när jag för en gångs skull var det, jag släppte allt i min närhet för att bara leva i denna lycka med min man, då fick det sådana stora konsekvenser att det är helt galet. Förstår inte folk att man vill njuta av en sådan här sak? Man vill leva i sin nygift-bubbla!! Men nähädå, se det gick inte. Jag får inte tänka på mig själv.. Alltid sätta andra i första hand. Flera stycken som kände sig sårade över att jag "glömt" bort dom mitt i all min lycka.. Men hur snällt är det att begära av mig att jag ska tänka på alla andra först jämt och ständigt. Inte ens nu fick jag ha denna lycka.

Jag känner mig verkligen besviken på att människor inte kan acceptera att man vill vara lycklig någon gång, när de själva inte är det (?). De måste förstöra, trycka ner och såra.
Jag känner mig också besviken på mig själv som bryr mig och tar åt mig av människorna i min närhet. Jag borde bara ignorera och fortsätta vara lycklig med min man men det går inte. Jag tar åt mig när folk är elaka, jag bryr mig, jag blir så jävla ledsen att det tar över..

Tur att min man är så fantastisk iallafall!! I fredags kom han hem med en fin röd gerbera för att vi varit gifta i tre veckor :D. Han ger mig små saker, säger så fina saker och gör så fina saker för mig. Jag blir helt lycklig över att tänka på honom. Han är den finaste människa jag någonsin träffat!
Och ja, självklart försöker jag vara lika fantastisk tillbaka :P.

Nu släpper vi ämnet bröllop tycker jag. Det är inte ens roligt att prata om det längre, så tack alla ni som förstört det för mig! Jag hoppas att ni gifter er någon gång och inser hur det känns och därmed ångrar er som fan när ni inser hur dumma i huvudet ni varit mot mig!! (Alla ska inte känna sig träffade eller om ni ska känna er träffade så kanske inte lika mycket som vissa andra, men det har blivit för mycket. Det är för många som är missnöjda och jag orkar inte mer skit... Ett bröllop ska vara ett fantastiskt minne.. Det har jag men det är kantat med så många negativa människor att jag blir ledsen...)

I helgen var vi barnvakt åt Arian. Jag fattar inte hur föräldrar orkar med sina barn om jag ska vara ärlig. Jag har varit helt död.. Nu också men nu är jag ju dunderförkyld (tack Arian för snor-presenten.. Jag kände att jag behövde det efter att nästan blivit frisk efter två månaders förkylningar..! :D )
Men det var jäkligt trevligt, mysigt och roligt också. Han är en unge full med bus och konstigheter. Och han är så himla gullig. Jag blir helt varm när han kallar mig Mimmi, att han blir så glad att han skrattar bara av att se mig och han pussas och kramas så mycket! 
Det har iallafall varit en jäkligt bra helg. Kändes helt knasigt i fredags när mannen min kom från jobbet och jag hade maten färdig på bordet, ungarna (arian och min lillebror) lekte och hjärtat kom hem med blommor. Kände mig som en riktig hemmafru.. Haha.
Känns ändå som att vi inte alls vill ha barn än. Jag är inte redo att ge upp vårt liv, vår spontanitet och allt annat.. Hade iofs inte tänkt att skaffa barn nu ändå (så sluta tjata om det nu..). Jag har ju lite över 2 år kvar på min utbildning och jag tycker det hade varit skönt att fixa det först..

Däremot vill jag verkligen flytta. Känner mig färdigbodd här. Fast ändå inte. Vår första lägenhet! Men hade varit så skönt med lite trädgård. Lite nytt.. Fast vill ju inte mista alla fina "grannar".

Nej, jag ger upp bloggandet..
Håller på med möhippeinlägg men bara 1 av tjejerna har skickat sina bilder till mig... 1!!!! En månad senare liksom.. Så lite trist att blogga när man inte har alla bilder.. Men det kommer kanske, någon gång...

Inte fått bröllopsbilderna heller tror jag.. Hjärtats bror skickade ju bilderna på minneskort i ett kuvert.. Det var helt sönder när det kom fram och minneskortet var borta (tack posten!!)
Och han har inte blivit färdig till att skicka det via datorn än...... Hade ju velat framkalla bilder och ha på festen som är nästa lördag men verkar som att vi får skita i det också.... :(

Som sagt, ger upp nu. Inget roligt att blogga när man är nere...

RSS 2.0