Duktig :D

Jag har bakat bröd idag :)
Oliv&solrosbröd.

Ska mumsa lite på sen!

Sen har jag äntligen tagit foto på våra nya köksstolar :)
Får vi bara bjuda hem några på middag så vi kan provsitta dom. Äter aldrig någonsin i köket när vi är själva...

Nåja, nu ska jag in i duschen. Sen göra mig iordning. Bort till fina Hannah och lämna present. Sist ska vi bort till Fridlund (aka Denis med P).

Adjöss!

Akut

Idag har jag inga fina bilder tyvärr :)

Igår ringde både mamma och Nette. Verkar som om jag och mamma beger oss till Västerås nästa vecka för ett stort och viktigt möte. Läskigt. Men bra. Vill ju veta hur allt ska gå.
Hoppas bara det inte blir på tisdag för då ska vi på bio! Haha.
Nej, klart mötet är viktigare. Men har en enda sak planerad nästa vecka och det kommer säkert bli den dagen vi åker.

Vi skulle egentligen till Helsingborg igår. Men blev inget med det då varken jag eller Adam kände oss pigga och glada. Tråkigt men tyvärr är det så ibland. Har blivit för mycket i mitt liv tycker jag just nu. Behöver pausa och vara hemma. Komma ikapp i lägenheten liksom.

Nåja, nu ska jag få Adam till att följa med och handla. Vi har inte handlat på tusen år så har inget hemma.
Tyvärr är frysen proppfull med blåbär och hamburgare så blir inte så mkt middagsmat man kan handla hem. Det får inte plats!

Hejsvejs!

Blåååebäär

Igår var en sådära ganska jobbig dag.
Klockan nio begav vi oss till Valje. Där mötte vi upp Mats, hans arbetskompis m familj och en hund :).
Sen körde vi till dom djupa skogarna någonstans i Sverige (kan ju inte avslöja våra ställen ;) ).
Typ halv elva någon gång började vi plocka. Ungefär fem över halv elva hade jag tröttnat.
Då var det inte alls roligt längre!

Det kanske gick tio minuter, vad vet jag. Men jag hade fått ihopa såhära mkt blåbär iaf. Det var en ganska varm dag och sådär en miljard flugor surrade runt mig. En satte sig på mitt öga. Det var lite läskigt faktiskt!

Sjukt nere var jag. Förstod inte alls att jag kunde förtränga hur jobbigt det var att plocka blåbär. (Idag har jag jätteont i ryggen efter allt böjande. Stackars mig!)


Det var blåbärsris vart man än vände sig och det fanns ungefär en miljard bär på varje så man hade lite panik och visste liksom inte i vilken ände man skulle börja!
Men eftersom Adam fortfarande var tapper (klockan hade nog hunnit bli kvart i elva ;) )

Så fick ju jag med fortsätta kanske! Vi plockade och plockade och typ tjugo i ett eller så tog vi en fikapaus. Då hade vi nog fått ihop en tio liter kanske.
Mina fingrar började se ut som att dom jobbat lite. Efter lite kaffe och macka begav vi ut i skogen igen. vi plockade lite snabbt tio liter till. Eller ja, vi var nog färdiga vid tre-isch.
Då var båda mina händer blåa. Eller lila kanske.
Sen begav vi oss till en sjö och badade. Efter det körde vi lite längre bort för att se hur det stod till med lingonen och sen plockade vi lite svamp. :)
Mat osv i Valje sen och efter det körde Adam mig till mamma. Sov där inatt eftersom Adam jobbade natt och jag är alldeles för bortskämd för att ta bussen!
Gick upp sex imorse och åkte med Adam hem. Sov en stund och sen resten av dagen har jag tillbringat med att göra absolut ingenting. Satt vid datorn en stund och sen har jag och Adam tittat tv heeeeela dagen.
Detta hemska myggbett fick jag igår också. Det röda ni ser är inget jämför med bulan som man kan känna om man drar med fingret över. Det är sjukt läskigt!

Nåja, nu sitter jag här iaf. Adam jobbar sen 1½ timme tillbaka. Jag mumsar på en
Med saltlakritssmak. Mums! Har tre till liggandes och helst hade jag velat äta på alla. Men kanske inte så bra...

Imorgon ska vi till Helsingborgsfestivalen. Det ska bli roligt! Även om jag mest längtar efter att få vara hemma någon jävla gång. Alltid iväg någonstans nuförtiden. Samtidigt som det är roligt hade det faktiskt varit skönt att få ta det lugnt och bara mysa hemma. Eller städa. Hinner aldrig det så här är hemskt för tillfället!

Funderar på att krypa ner under täcket och läsa istället. Vila ryggen lite kanske.
Eller ja, måste berätta att jag fick present av Adam idag. Två majskolvar! Det är det bästaste jag vet. Skulle kunna leva på majskolvar med lite smör och salt :D. Eller grillade.. Mmmm..
Om ni undrar varför så är det för att jag hade namnsdag både igår och idag. Mest idag då det är mitt tilltalsnamn Emma idag :D.
Grattis till mig!

Godnatt!

100

Jag uppdaterar ju så himla ofta att detta blir mitt 100:de inlägg. (ja, men jag blir inte bättre än såhär på att uppdatera, sluta klaga! ;) )

Det har ju hänt endel sådära.
Idag ska jag överraska med att ha bilder till storyn. Spännande va? :D

Lördagen (den elfte) var det Tivolirock. Och där befann vi oss såklart. VI är alltså mestadels jag och Hannah. Men även Adam och Fredrik :)

Jag och Hannah stack dit vid tre för man måste ju se Markus Krunegård. Det var faktiskt en förvånansvärt bra konsert. Jag har bara hört Vampyr-låten och hade inga höga förväntningar. Även om jag gillar den låten förstås... Efter detta satte vi oss vid den stora scenen på en filt och drack lite öl. Vi väntade på Maia Hirasawa. Hon var riktigt bra! Så nu har jag ännu en artist jag måste lyssna massa på! Efter detta var det lite häng med grabbarna. Träffade FS-Benny och lite sådära. Trevligt hade vi! (Såg några gamla klasskompisar som inte alls kände igen mig. Känner mig lika dum varje gång. Hatar min sjukdom för detta :P )
Såg lite på A camp och efter det gick vi på stan. Käkade lite och så. Sen begav jag och Adam oss hemåt. Jag för att jag sjulle upp kl 6 och Adam pga av alkohol :)

Vi var ju i Västerås söndag till tisdag och hälsade på syster och Arian.
Körde tidigt söndagmorgon och var framme typ 7 timmar senare eller så.
Hälsade på Linnea och Arian på sjukhuset. Eftersom han haft gulsot och infektion var vi på en läskig avdelning första dagen. Man var tvungen att tvätta sig med spritrengöringsgrejs som inte luktade gott och massa grejer.

Vi var där ett par timmar och Arian var så schysst så han sov heeeela tiden. Lite tråkigt ;). Linnea och Arian fick massa presenter av oss, resten av släkten och vänner.
När vi hälsat på lagom mycket körde vi till Virsbo. Där bor favorit-Nette, Jocke och söta lillasyster Jasmin! Dom hade gjort jättegod mat som vi mumsade på och resten av kvällen satt vi och snackade massa. Det var kanonroligt faktiskt!
Dagen efter åkte vi in till Västerås centrum och gick omkring lite. Jag hittade tusen miljarder saker jag ville köpa men vågade inte :P. Sen åt vi på restaurang.. Efter detta begav vi oss till sjukhuset igen. Nu hade syster och Arian fått flytta till vanliga bb-avdelningen för lillpojken var frisk :)
Denna dagen var han lite vaken och det var trevligt. Han log mest hela tiden och gillade att bli buren av alla :).

Men såklart när syster och mamma försvann lite snabbt på ett möte blev han superduperhungrig och skrek massa. Vad sjutton skulle jag göra då liksom? Han fick snällt vänta tills syster kom tillbaka och kunde ordna mat till honom..
På eftermiddagen begav vi oss till Köping. Min käre far och hans fru bor där. Vi fick jättegod mat där också som Irma lagat. Efter ett par timmars prat osv begav vi oss till affären och köpte massa gott. Sen begav vi oss till Virsbo igen för att tillbringa sista kvällen där. Tyvärr utan familjen Nette. Kände konstigt att vara där utan dom!
Tisdagen åkte vi upp till sjukhuset en sista gång.
Arian var vaken till och från. Väldigt snäll bebis det dära!

Här har han iaf somnat i min famn. Sådana här saker gör att man mycket väl kan tänka sig att skaffa barn :D
Vid elva begav vi oss mot underbara Skåne igen! Stannade såklart i Gränna och köpte tusen polkagrisar också. Väldigt viktigt :D


Igår var vi på Metallica-konsert men Adam har mobilen med fotona med sig till jobbet så jag lägger in dom sen :P
Tillsammans med AC/DC-bilderna kanske.... Ja ja ja.
Nu har jag varit lite duktig!


Såg ett greys anatomy-avsnitt innan som var jättehemskt. Jag är så känslig så nu har jag varit smådeppig hela eftermiddagen pga detta. Och det blir ju inte bättre av all depp-musik jag lyssnar på. Hopplöst!
Haha

Nu ska jag bli odeppig!

Så tråkigt

Det är trist att vara ensam hemma. Väldigt trist.
Egentligen kan jag roa mig med att städa, för det behövs. Men kan liksom inte få mig själv till att göra något så tråkigt! Så jag sitter här istället... Och gör absolut ingenting. Mycket bättre... Hmm!

Om en två timmar ska jag bege mig till min favoritHannah och Fredrik. Det ska bli skoj ikväll hoppas jag!
det tristaste som det ser ut just nu är att jag ska gå bort dit och det slutar ju aldrig att regna! Hoppas jag inte får skoskav av gummistövlarna jag planerat att ha. Tror inte mina sandaler är okej i detta väder.

Jag känner mig nervös och det kittlas i magen. Men jag vet inte varför. Märkligt.

På söndag åker vi till syster... :D

Nej, nu ska jag iaf städa i två minuter!

Kanske orkar

Är ju dödssjuk så får se hur långt inlägg detta blir.
Men efter tjat från mamma så måste jag ju skriva om srf.

Eftersom vi var där en hel vecka kanske det inte blir så detaljerat då det hann hända sjukt mkt saker!
Kom dit måndageftermiddag. Vi var minsann först på vår camping!
Vi var dock inte först med att sätta upp tälten då vi valde att dricka lite öl/vin först :)
Det var en väldigt händelserik måndagskväll då en av oss som var där blev bjuden på ngt läskigt. Personen blev paranoid och i ett par timmar var det totalt kaos hos oss. Det löste sig som tur var och allt blev bra igen :)
Tisdagen var det allmänt camp-häng då det inte började förrän onsdagen. Det anslöt några till i vårt camp.
Ons-lör såg vi massa band, sprang rundor, träffade massa folk och hängde i vårt underbara camp!
Vi blev kompis med vår granne Claus. Det var skoj. Träffade massa människor. Pelle, FS-Benny osv.
Hade kanon.
MEN vädret. Usch. Haglade på onsdagen (vi spelade julmusik till eftersom vi tyckte det var passande. Annars hade vi bara hårdrocksmusik. Typ. Förutom den dära Lasse Berghagen låten som är så Rockfestivalen!!). Det var minusgrader ett par nätter och regnade ett par ggr. Typ en miljard. Men annars så. Bortsett från vädret var det kanon. Vilken stämning. Älskade vårt camp.



Detta inlägg har blivit liggande i typ två veckor eller något. Har skrivit en mening eller två emellanåt. Lite rörigt. Felåt.
Lägger upp bilder en annan dag.


Snabbis

Ja, jag är lite dålig på att uppdatera. Men antingen är jag inte hemma eller är jag som nu, sjuk. Orkar inte helt enkelt :)
Men jag måste snart ta tag i mitt liv...

Har iaf blivit moster. Till en pojke. Han var stooor. Vägde typ 4 kg och var 51 cm lång. Jag hade dött om han skulle komma från mig men syster överlevde. Som tur är!
Ska se om vi kan ta oss de dära ca 50 milen det är till syster så man får träffa honom. Och henne såklart!

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa och dricka lite te. Imorgon ska jag inte ha ont i halsen, har jag bestämt!

RSS 2.0