storstädning på gång

Jag städar. Det är tråkigt. Så nu pausar jag.
Har hittills kastat återvinning, diskat (!!), vikt tvätt, lagt tvätten där den ska vara, rengjort spisen, rymt upp överallt och lite annat pyssel. Nu återstår bara toan, damma, dammsuga och torka golv. Det är tråkigare än tråkigast. Jag blir alltid dödens varm av att dammsuga och arg med iofs. Hatar vår dammsugare. På riktigt är det nog den sämsta dammsugaren som finns i hela världen. Liksom vad är det för mening att ha en dammsugare som inte fattar att den ska suga upp allt jävla skit? Man får dra dammsugaren tjugo ggr på samma ställe för att den ska fatta att den ska ta bort det som ligger där. BRA verkligen!! Och jag blir alltid lite lätt döende när jag dammsuger av andnöd. Men men. Nu ska vi ha positiva dagen här så nu släpper vi det....

Jag har gjort en egen spotifylista iallafall som jag lyssnar på nu. Det gör mig glad!
Tur jag är hemma själv. För jag spelar jättehögt och sjunger samtidigt. När jag ska någonstans dansar jag mest. Det är roligare att städa då!

Nåja, hör dammtrasan ropa på mig :(

Lite trött

Bara för att jag skulle upp tidigt idag kunde jag inte somna igår. Men det struntar ju klockan i så den ringde 6.30 iallafall. Fick frukost på sängen av Adam och sen var det dags att gå upp, usch! Körde hjärtat och Danne till bussen för dom ska vandra idag. Nästan 3 mil på skåneleden. Vi får väl se hur det går ;). Ikväll ska jag och syster köra till dom och så ska vi grilla och mysa lite.

Har avslutat koppen med kaffe och det börjar bli dags att packa skolväskan. Har mitt sista prov för veckan tjugo i ett. Hoppas det går bra. Och hoppas vi får veta svenskaprovet nu på morgonen. Vill verkligen!

Dio har haft kräksjukan inatt eller nåt. Imorse när jag gick upp hittade jag kräk på 3 ställen iaf. Fräscht. Alltid lika trevligt att börja dagen med att torka spyor...

Thérèse. Nästa vecka har jag lov. Hur har du det i skolan?


Nej, göra sig iordning var det ja!?

trevligt

Haft en väldigt trevlig helg får jag lov att säga!
Hälsat på en massa människor och fikat och grejat. Personer som man oftast träffar alldeles för sällan...
Sen tillbringade vi även helgen i Bromölla. Umgicks med familjen. Det var mysigt.
Hade lite syskonträff nästan. 3 av oss iaf :P.

Idag pluggar jag det sista för dagens prov. Ska strax iväg. Sen ska jag träffa syster och umgås lite. När jag kommer hem ska jag fortsätta plugga. Har två prov imorgon. Sen sista provet för denna veckan på torsdag.. Sen har jag minsann inte prov på två veckor!

Älsklingen jobbar idag. Han jobbade även i torsdags och i fredags. Känns ovant att han är den som är iväg för en gångs skull. Men ganska skönt att vara hemma själv ett par timmar..!

Nej, jag ska sätta fart och göra mig iordning nu!

plugge

Usch! Jag har en tråkig dag idag. Håller på att tvätta.. Ska ner igen om 5 minuter. Och mellan maskinerna försöker jag plugga. Nästa vecka har jag 4 prov. Det borde vara förbjudet tycker jag! Men veckan därefter är jag iofs ledig en heeeel vecka! Då ska jag börja julstäda.. Jag längtar som en galning. Fastän det är städning jag längtar till. Men det är något speciellt när man ska göra fint till jul liksom. Sen ska jag pynta. Helst i november... Men det får vi se vad man käre man tycker.. Jag köpte säsongens första julpynt i förra veckan när jag och syster var på Rusta. Jag blev lycklig ända in i själen när jag såg deras julpynt. Älskar älskar älskar juuuuuuuuuuuul!
Och enligt min nedräkningskalender är det bara 72 dagar kvar. Det är ju ingenting! Snart får man julmysa på riktigt. Vi har köpt 3 julklappar än, det börjar bli stressigt! Men det ordnar sig alltid.

Nåja, nu ska jag ner till tvätten och sen ska jag göra mig en kopp te. Det är så frysigt i vår lägenhet för tillfället!
Troligtvis kanske jag uppdaterar igen för det är lite roligare än att läsa massa plugg..

Hejsvejs!


(Tack mamma för att du är en så trogen läsare.. Hihi)

fika

har precis druckit en kopp kaffe.
Misstänker att det kommer bli ett par till under dagen. Ska åka runt och fika idag tror jag.
Ska se hur Johanna bor nuförtiden. Om jag hittar dit.... Lite skeptisk.
Sen innan dess ska jag iofs till mammsen, vi spelade aldrig rummy sist så nu måste jag dit och göra det ;)
Ikväll är det matlagningsgruppsträffen. Ska bli spännande och se ifall dom kom ihåg vad jag fick äta och inte :P
Det är något jag måste berätta om sen, min nya matgrej jag har för mig. Men inte nu.
Detta var inte så roligt.
Men jag orkar inte hitta bilder. Eller skriva på roligare vis. Men ändå.
Det spelar inte så stor roll för jag har inte en miljard läsare iallafall :)

Hajhaj!

nee

jag tänkte skriva ett seriöst inlägg nu men sen insåg jag att jag hade inte motivation nog till att börja.
Jag tror hellre jag går och stäääädar... :P

RSS 2.0