Resultat

Idag fick jag resultatet på Högskoleprovet :D
Fick 1.5. Det känner jag mig faktiskt himla nöjd över.
Hoppades på 1.6 då jag hade varit bättre än minfin isåfall men är helt klart nöjd över detta också!!
Har förbättrat mig väldigt mycket iaf. Har nästan bara hört att man förbättrar sig ca 0.2 max. Men inte jag :D

Idag är det valborg.
Ska alldeles strax duscha och göra mig iordning. Sen bege mig ut mot högskolan.
Ska "spela" brännboll är det tänkt. Sen grilla och efter det är det kåren. Skoj!
Det jobbiga med brännbollen är att man är ute på en äng omringad av träd. Och inte vilka träd som helst. Mina älsklingsträd. Så jag kommer inte kunna andas och min näsa och mina ögon kommer klia tusan. Får ta tusen allergitabletter tror jag :)

Det finns en person som jag inte riktigt vet hur jag ska vara mot. Jag är sjukt besviken på denna person men samtidigt kan jag inte bara skita i allt pga en liten sak. Jag vill få den saken överstökad så jag kan bli av med denna person. Tycker inte om personer som stjäl min energi!
(som alltid. Detta har inte att göra med minfins familj.)

Vi ses på Krinova-ängen idag!

åhhh

Nu har jag fått betygen från komvux. Det är ju bra. Ska skicka in det till antagningen.
MEN jag har fortfarande problem med mina andra betyg. När man kollar studera så finns båda dom skolorna jag gick på gymnasiet med i listan där betygen hämtas automatiskt av studera. Varför finns dom inte där då?
Det står ändå att betygen hämtades 27 april 2009 så dom borde funnits med. Jag blir så irriterad. Nu måste jag kladda med detta...

Åhhh!

Galet

Nu har jag återhämtat mig från Flummen. Det var roligt som tusan iår (igen)! Det enda jobbiga var sovsalen för seriöst NEJ man får inte plats 25 pers i det pytteutrymmet. Vad fick det plats egentligen, 8?
Får tacka Ola för att han kl tre på natten räddar vårt gäng och ger oss en ny sovsal. Dessvärre var dom som bodde där inte överdrivet snälla. Dom festade där inne och på lördagen hade dom sittning där så vi fick inte ha våra saker kvar. Sen snodde någon dum person lite av min sprit och mitt blannevann. Man kan faktiskt fråga!
Men annars så. Det mest jobbiga är ju att jag brände hårbotten så kan inte borsta håret. Det ser inte alls klokt ut :)

Idag är en tråkig tvättdag. Ska tvätta om en timme och ser egentligen inte alls fram emot det. Får hoppas att den ena tvättmaskinen är lagad så vi åtminstone har två. Annars hinner man inte många tvättar på tre timmar (ungefär hälften så många som när båda fungerar ;) )

På onsdag ska jag upp tidigt och sticka till mammsen :)
Torsdag är det brännboll. Tror ASS har ett lag men för att vi ska ha en chans att vinna är det nog bäst att jag inte är med :D

Nu orkar jag inte svamla längre!

Flumidum

Sidådär kl 16 sticker vi! Ska hämta upp söta Hannah då ungefär. Sen ska vi till Ronneby och bästaste Flummen! Förstår mig inte på människor som kan åka dit men inte gör det. Kanonväder, massa skoj lekar, alla vänner, lite dricka och bara njuta av läget. Flummen är skoj sjutton!
Alla minnen man har från de andra åren. Capsningen, pricka molnets mun med öl från andra våningen, mitt namn som jag fick där, alla stevens påhitt, tkila från nykter till jättefull på 5 min och massa massa annat!

Dessvärre har jag skadat mig lite. Sträckte en muskel i bröstkorgen igår så har jättesvårt att röra min arm för det gör så himla himla ont! Och minfin blir aldrig färdig till att göra en mitella-grej så armen kan vara stilla och avslappnad. Och jag kan inte klippa med vänsterhanden, det är sant!
Nåja.

Nu ska jag klä mig och fixa mig iordning. Platta hår typ då det står åt alla håll :D

Hejsvejs!
Vi ses på Flummen hoppas jag!

Grattis

Idag är det minsann min födelsedag!
Jag älskar att fylla år. Alla som ringer som man aldrig hör av annars, alla fina presenter och allt.
Det är skoj :)
Älskar iofs när alla andra också fyller år då det brukar bli tllfälle att träffas då. Borde träffa släkten oftare... Nåväl!
Det är kanonfint väder idag. Det är trevligt!
Är hos mamma och hon har bjudit på frukost och ska bjuda på middag och fika också. Skoj. Ska pela lite spel när jag är färdig här också. Sen ska jag hämta minfin :D
Han ska laga mumsig mat till mig och jag vill helst till Åhus och äta glass också!
Imorgon blir det fest. Det ser jag fram emot :D

Massa människor som ringt änsålänge. Och alla är förvånade över att jag är vaken, haha. Känner dom mig så väl? Jag gick faktiskt upp innan sju, det ni!

Eftersom jag och Minfin gav varandra en hotellweekend i födelsedagspresent föra en månad sedn blev det inte så mkt present idag men fick presentkort på IKEA! Jag vill så gärna diiiiit. Nu har jag massa pengar där. Och känner att jag verkligen vill handla. Hehe. Är himla sugen på den dära tvbänken. Ska kolla hur mkt som fattas. Ska även göra alla undersökningar som finns från ipsos så jag får poäng att växla in till ytterliggare presentkort.
Ska tjata på Minfin så vi åker dit någon gång. hehe

Nu ska jag och mamma umgås!

Grattis till mig ännu en gång :D

Köping och så

I lördags åkte jag och syster till Köping. Var framme och hemma vid kl 22. Blev en lugn kväll med lite läsande och så.
I söndags kom lillasyster Jasmin till oss. Har inte träffat henne på 1½ år och hon har nog växt tre meter sedan dess. Så stor börjar hon bli!
Vi gick in till stan för där skulle vara tivoli men det öppnade inte förrän senare så vi gick en runda och sedan hem då vi inte orkade vänta. Lekte med Jasmin tills hon åkte hem. Hon säger så roliga saker hela tiden :)
I måndags begav vi oss till Virsbo. Först fick jag träffa systers pojkvän och hans familj. Syster och pojkvän såg man inte mkt av men han hade himla trevliga föräldrar :)
Vid sju-tiden körde hans mamma mig till Nette!
Nette är en av mina favoritpersoner och jag tycker det är skit att hon bor så långt borta. Flytta hit!
Vi satt och pratade långt in på småtimmarna om allt möjligt. Hade kanontrevligt.
Egentligen skulle jag på ultraljud med syster sedan på tisdagen men på grund av lite saker som hände på natten blev det inte så. Men fick följa med på förstagångsföräldrautbildning istället. Sen gick vi på stan för att kolla bebiskläder. :D
Åkte hem igårmorse och var helt död sen på kvällen. Somnade på Mickas soffa vid sju och sedan var resten av kvällen dimmig.
Fick för övrigt födelsedagspresent när jag var i Köping. Två klänningar som jag valde själv, från H&M.,

Nåja, nu ska jag greja. Hejsvejs

Jag har kanske inte sagt det?

Men fy fasen vad nöjd jag är över mitt resultat på högskoleprovet. Jag vet ju inte exakt men om man kollar föregående år (vet hur många rätt jag har) så bör jag ha ökat mitt resultat med 0.6. Det är ju skitbra tycker jag! Det är för övrigt 4½ år sedan jag gjorde det sist. Hoppas det hjälper mig till att komma in på min utbildning nu då!

Nåja, duschen nästa!

grattis!

Grattis på födelsedagen mamma!
Och givetvis grattis Nette också!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag till stan för att köpa sista presenten till mamma. Sen ska jag och syster åka dit. Minfin kommer senare tror jag då han håller på med exjobb. Ska sova över så får kanske packa lite också och klappa katterna extra mycket innan jag åker :)

Herrmiddagen gick bra och det var en rolig kväll får jag lov att säga.

Har fått veta att när jag hälsar på där uppe ska jag få följa med syster på ultraljud. Vad spännande! Tiden går snabbt och det är snart dags. Skoj!

Nåja, nu måste jag ta tag i allt här!

Herrmiddagen

Ja, jag är sämst på att blogga. SÅ, nu var det sagt. Kan vi gå vidare till något annat nu? Bra!

Idag är dagen då Herrmiddagen ska vara. Det är lite nervöst. Jag är nämligen en av dom som fixar det hela. Men det ska bli skoj också. Och massa att göra. Ska vara där ute kl två och sedan är det full rulle till kl två :). Kanske inte så mycket med herrmiddagen efter tio. Men ändå.
Det är har nästan varit en jobbig tid att fixa med det hela för jag är värdelös på att ha hemligheter för Minfin och nu har jag ju haft tusen miljarder hemligheter för honom. Även om det inte är stora känns det hemskt att undanhålla honom saker. Är jag knäpp då? När jag mår dåligt över att inte få berätta vad dom ska äta, eller vad sjutton jag ska göra idag osv.
Nåväl han får reda på allt idag iaf. :D

Min bank är dum. Jag hämtade en säkerhetsdos igår och hon som gav mig den lovade att det skulle fungera på en gång men fortfarande när jag ska skaffa bankid står det att det inte går för att jag inte har en dosa. Och jag kan inte betala räkningnar heller utan måste fortfarande logga in på Minfins sida då. Störigt. Jag som ville skaffa bankid så jag kunde kolla om jag får pengar tillbaka på skatten för jag har inte fått min deklaration än. Den måste komma idag!

Det är så härligt väder nuförtiden. Det gör mitt barn Elliot lycklig för då får han vara ute med mig. I koppel förstås.


Nåja, nu ska jag duscha, packa och sedan laga lite mat.

RSS 2.0