hemtenta

Fick ju hemtentan igår. Behöver nog inte oroa mig. Den kändes bra faktiskt! Bortsett från sista frågan kanske som är att man ska komma på en egen fråga.. Jag med min icke-existerande fantasi har lite problem med den.. Man får välja vad som utifrån kurslitteraturen från hela terminen... Som inte handlar om det de andra frågorna tar upp :P.
Men det löser väl sig. Ska spara den till sist så jag kan fundera.
Har kommit igång ganska bra idag. Ska till biblioteket i eftermiddag och låna två böcker som jag inte hade så jag kan svara på alla frågor. Men det ska minsann gå bra! Någon som frivilligt anmäler sig till att korrekturläsa skiten sen? ;)
Minst 7 sidor max 11 sidor :).
Jag vill så gärna till IKEA med så kommer nog göra klart tentan långt innan torsdag nästa vecka.. (det är en slags morot till att göra tentan direkt och inte fippla mig igenom ett par dagar. Om den är färdig typ tisdag får jag åka till IKEA på onsdag. :) ). Tråkiga är att jag kanske får åka själv. Eller jag vet inte om det är tråkigt för jag har aldrig någonsin kört till IKEA själv. Det kanske är jävligt gött.. Alla andra envisas med att jobba ju. Men det löser sig. :D.

Igår råkade vi köpa en tv. Hjärtat fick ju äntligen stipendiet för sitt exjobb. Det ansökte han om i ...augusti? Men men, den som väntar på ngt gott.... :P
Vår nya tv är i vilket fall som himla fin. Och platt!!

Nej, nu ska jag fixa lite lunch. Väldigt längesen jag var uppe i tid hemma så jag faktiskt kan äta lunch vid normal lunchtid :). För ja, jag var uppe och åt frukost och drack kaffe (typ tredje gången i mitt liv jag bryggde kaffe när jag var ensam hemma. Sjukt trist att bara göra till sig själv egentligen..) vid nio idag. Jag är faktiskt lite imponerad över mig själv om jag får säga det. Hemtenta är kanske bra trots allt!

Nåja, lunch var det va?




En sådärna kanske inte så bra bild på mig. Första bilden som togs med min nya teflon :P.
I skolan i väntan på något typ.

som om inget

hade hänt..?

Imorgon får jag hemtenta. Jag vill helst inte göra den. Är nervös. Tänk om jag inte fattar? Tänk om jag inte kan svaren? Eller hitta dom? Tänk om jag fipplar så många dagar så jag inte hinner skriva klart den? Åhhe..
Jag är inte bra på hemmasaker (inte gjort hemTENTA innan bara arbeten men dom är jag ju alltid ute i sista stund med...)
Men men, när jag gjort den och lämnat in den får jag sommarlov!! I tre månader! Ska bli så skönt.
Ska inte jobba eller plugga på tre månader.. Bara träna och sådära.. Denna sommaren ska jag satsa på mig själv. Jag har bestämt att verkligen verkligen träna och äta lchf igen. Jag vill gå ner tusen kilo, minst!

Ska snart lägga oss och se ett avsnitt house i sängen innan det är dags att sova.. Vet att klockan inte är så mkt men ska man upp innan tuppen imorgon kan det vara skönt att lägga sig tidigt.. Dumma skola som måste envisas med att ligga i Lund och att man måste börja 8 ibland.. Åhhee...
Men känns knäppt att lägga sig när det fortf. är ljust ute..

Nej, nu ska jag göra en sak. :)

RSS 2.0