Fy skäms

Jag vet inte vad det är för fel på mig nuförtiden. Idag sov jag nästan till ett. Eller ja, sov och sov. Låg i sängen till ett med en fruktansvärd huvudvärk som kom någon gång vid åtta. Så är alla mina morgnar nuföritden. Kanonhuvudvärk som kommer tidigt på morgonen och jag ligger kvar läääänge i sängen pga detta.

Martin var hos oss igår. Det var mkt trevligt faktiskt.
Innan han kom hade vi mysmiddag, Min fin åt räkor (usch) och jag åt majskolvar. Tända ljus och mousserande vin :)

Eventuellt ska jag hjälpa Micka att flytta idag. Lite lådor som ska upp i förrådet. Helt sjukt, på lördag flyttar dom. Kändes som en evighet sen dom fick lägenheten men nu är det nära. Sen bor dom 30 meter från oss. Rätt över gården bara. Läskigt dock att vi ser in i deras sovrum. Dom måste veva ner om kvällarna/dagarna!! Annars får dom betala psykolog till mig :)

Jag vill till maxi och handla. Fick deras reklamblad idag och där var massa gott. Vi ska ju ändå handla idag/imorgon. Helst idag eftersom jag ska till läkaren imorgon, mormor o Jessica kommer och sen har vi styrelsemöte. Massa saker liksom.

Ser inte fram emot läkaren imorgon. Fastän jag tar min medicin 4 ggr om dagen händer det inte så mkt.
Har det inte hänt tillräckligt imorgon ska jag kontrolleras mkt nogrannare hädanefter. Det känns jobbigt.  Speciellt om det inte hjälper då heller. Har hittills inte hittat något som faktiskt hjälper... Medicinen har bromsat upp det hela lite. Men inte helt.

Nåja, nåja. Nu ska jag städa :(

Adjöss goodbye

Julklappar

Idag har vi varit himla himla duktiga. Vi är nu helt färdiga med julklappar till 6 personer och har börjat på till 2. Det är väl bra? Eller kanske inte. Vi har en lista med 25 personer vi ska köpa till. Och det är bara 66 dagar kvar till jul!!
Och jag har ingen inkomst och Min fin har bara bidrag. Men ändå. Det löser väl sig :)
Längtar tills alla paket kommer (en del är köpta på nätet). Älskar att slå in presenter. Leka med snören och grejer. Även om jag är värdelös och även om katterna alltid lyckas få tag på paketen, oavsett hur eller var jag gömmer dom, så snören och papper är lite tilltufsade. Men tror folk vant sig lite nu :)

På tal om jul så slog Dio sönder vår julkula jag hade fått lov att hänga upp. Den gick i en miljard bitar eftersom det var en glaskula och nu har jag ingen julstämning någonstans i heeeela lägenheten.. Jag som brukade ha julpyntat vid det här laget när jag bodde hemma hos mamma :)
Är inte van vid detta. Men jag har fått lov att pynta tidigare iår, det är bra! Jag gillar julen innan julafton. Inte efter. Min fin är tvärtom. Typiskt nog.

Ikväll kommer Tekila och Hannah hit. Det blir nog skoj. Fast jag har lite panik. Hannah har aldrig varit här och här ser lite smått kaotiskt ut som vanligt. Lite pinsamt. men men. Bättre än vanligt eftersom jag storstädade i torsdags/fredags. Men har tvättat idag så är tvätt på tork överallt och min fin har ett laga-fina-stora-vasen-projekt på bordet i vardagsrummet. Men det blir nog bra.

Ända sen vi flyttade hit har vi lovat att fotografera vår lägenhet och skicka till Min fins släkting Carina. Men vi har inte gjort det än. Blev akut sugen men kameran har ju Min fin med sig nu när han är i skolan (ja, en söndag). Det var ju inte bra.
För övrigt om ni undrar, vi fick köksmöbler, soffor och soffbord av Carina och då lovade vi att fota så hon fick se hur det såg ut i vår lägenhet :)
Vi har iofs bytt ut soffbordet nu. Men ändå. Det får bli ett projekt. Kanske kan lägga upp bilderna på bloggen med... Inte alla som sett hur vi bor....

I februari ska vi upp till stockholm och se AC/DC. Det ska bli lite skoj. Även om dom inte är mitt favoritband... Sen i sommar ska vi till Köpenhamn och se Metallica. Om vi får biljetter och inte jobbar då. Kanske får ledigt iofs :)

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska väl skala lite potatis med. Usch vad tråkigt.

Nåja, vi hörs!

Fika

Ska alldeles strax göra mig iordning för att sedan bege mig mot stationen. Ska möta syster och sen ska vi in till stan och fika. Det ska bli mkt trevligt. Vi umgås himla mkt nuförtiden. Det är bra!
Kommer kanske bli ännu mer när hon strax flyttar. Bo rätt över gården! Det är bra!
Ska bara lillasyster göra likadant tycker jag! 50 mil bort är alldeles för långt borta!!

Jag har haft sådan huvudvärk idag så inte gjort något vettigt än. Det börjar släppa nu förvisso. Men det är ju så dags!

Jag har sagt väldigt länge att jag ska klippa mig. Men vet inte hur. Och vet inte var. Undersöker olika frisörer just nu. Egentligen är jag sugen på att färga håret också. Men det tycker inte Min fin om (eller någon annan i släkten) men jag vill. Måste jag lyssna på dom? Min hårfärg kommer ju tillbaka!

Borde jag klippa och färga?? Kanske inte lätt att se när jag har diadem?
Nåja nåja..

Nu måste jag greja innan systers tåg är framme!

Adjö!

Jaja

Jag vet, jag är inte bäst på att uppdatera min blogg..
Jag kan inte hjälpa det. Har för mkt annat att göra... Eller nj, det har jag inte egentligen va?
Jag läser ju inte så mkt i skolan för tillfället och har inget jobb. Och inga pengar......Men men, vi lever och mår bra än så länge :D

Vi har skaffat gemensamt konto. Det känns lite tufft. Jag och min kära sambo har gemensam (på riktigt) ekonomi!

Sitter hemma hos mamma just nu. Hon lagar mat så smet in här. Vi har varit duktiga idag. Dom håller på att klippa häcken så jag har grejat med att klippa grenar och springa med grenar och allt möjligt. Mamma också såklart.
Vill med ha en trädgård faktiskt. Men inte än. Herregud vi tar ju knappt hand om vår lägenhet för tillfället. Skärpning! Tur familjen kommer på fredag så man kan städa ordentligt tills dess!

Egentligen händer det inte så mkt i mitt liv just nu tror jag. Måste tvinga Min fin till att gå hem till Marcus så vi kan få officepaketet nu när vi ominstallerade datorn. Annars kan jag ju inte söka jobb precis. Det är ju himla dumt!

Ska till läkaren på torsdag. Min medicin funkar faktiskt bra så jag vill behålla den. Men måste bli bättre på att ta den regelbundet. 4 ggr om dagen är inte lätt att komma ihåg!

Tycker det är lite fnissigt att Malin spridit rykten om att hon mött mig när jag var gravid i våras och sen i  somras hade hon mött mig med barnvagn. är det någon mer än jag som missat att jag har barn??? För vad jag vet har jag inte gått med katterna i barnvagn. Speciellt inte i Bomölla.

Nåja, nu ska jag och mamma umgås lite innan jag ska köra hem..


hejsvejs!

RSS 2.0