Jasså?

Haft mycket att fundera på det senaste. Det verkar vara något stort på gång. Jag kan inte bestämma mig vad jag tycker. Jag vet vad jag själv skulle gjort men nu är inte jag den personen.

Stockholm i helgen var jätteskoj. Mest trist var att det snöade från vi kom dit till ungefär vi skulle hem. Eller ja, det snöade faktiskt inte på morgonen när vi skulle till tåget. Fantastiskt!
Kom dit lördagkväll och David mötte oss. Sen kollade vi in deras lägenhet. Slängde i oss lite gott och sen ut till en pub som hette typ Monks? Inte skoj för min del kanske då det bara fanns öl och lite whiskey. Är ju som sagt ingen ölfantast för tillfället. Men dom hade mumsig körsbärsöl iofs :)
Söndagen gick vi ut på stan en runda och kikade i lite affärer och sen hälsade vi på David på hans jobb.
Sen var det dags att bege sig till Globen. Vi såg AC/DC. Det var en jättebra konsert men lite dåliga sittplatser kanske ;)
Blir bättre till sommaren när vi ser dom på Ullevi och har ståplats såklart.
Åkte hem måndagsmorse vid typ 6. Hade möte vid tolv. Nu är jag inte med i KING mer. Känns jätteknäppt! Har iofs fortf herrmiddagen att leka med ett tag till. :)

Nåja, återgå till städning kanske. Ikväll ska jag och syster tvätta också. Sen kanske vi ska till kåren men eftersom vi tvättar till nio får vi väl förfesta i tvättstugan?? :D


Sthlm

Idag ska vi åka till Stockholm. Ska träffa Minfins bror som flyttat upp dit och sen imorgon ska vi på AC/DC-konsert. Superskoj hoppas jag!
Första gången jag har sittplats på en konsert. Men det är ju iofs bra nu när det är superkallt. Behöver man inte köa :)
Ska även se dom i Göteborg i sommar. Då är det ståplats som gäller :)

Det jobbiga med denna helgen är att både jag och Minfin är sjukt förkylda. Orkar egentligen inte iväg. Men vad gör man?
Det enda praktiskta med att vara förkyld och gå på konsert är att mina öron är så svullna så jag hör inget. Tror knappt jag behöver öronproppar ;)

Nåja, nu ska jag äta frukost. Varit uppe ett tag men inte blivit hungrig än. Sen ska jag ringa syster. Och sen ska jag packa :)

Men då!

Fick ett sms innan. Och lite senare ett samtal. Det lät inte bra. Och här sitter jag hur långt som helst ifrån. Kan inte göra så mkt härifrån faktiskt. Mer än att tänka på dig :)

Ska snart iväg och hämta syster på stationen. Sen ska vi luncha med Widerbergare. Världens bästa mackor/baguetter. Mums mums. Syster har varit snäll och köpt hem från Lund.

Fick lite planer för mig nu. Ska se om det är möjligt. Dels kostnadsmässigt och sedan ja allmänt. Önskar jag hade en bil som kunde köra mig precis vart jag vill. Så man slapp tänka på att den kan gå sönder.
Jag vill fullfölja mina planer. Har aldrig tänkt att jag kunde det bara sådär...

Oj vilket hemligt inlägg detta blev... Hmm. Kan inte hjälpa det.

Nu ska jag göra mig iordning!

Planer

Idag har jag planerat att ta ner mina julgardiner. Vad sägs om det? :)
Ska bara stryka de andra också.. Usch vad jobbigt.
Sen ska jag storstäda. Har redan börjat iofs. Men ändå.

Sen ska jag minsann träna ikväll. :D
Ska bli intressant faktiskt!
Frågan är om jag ens har kläder jag kan träna i. Tror inte jeans och tshirt är särskilt aktuellt....
Nåja, nåja. Det löser sig!

Har hittat recept på maten jag tänkte laga ikväll.
Tänkte vara snäll och ha städat och maten färdig när Minfin kommer hem. Han har är ju i Gnosjö idag och fick sticka redan sex imorse. Så får vara lite snäll nu ju, när jag är hemmasambo och allt.

Nej, mot städningen!

explosion

Jag tycker inte om mitt huvud för tillfället. Det gör himla ont!
Ännu en dag som kommer gå åt till att göra ingenting. Både igår och idag vaknade jag med huvudvärk som vägrar försvinna. Ska det börja nu igen? För typ ett halvår sen? hade jag huvudvärk varje dag.. Men sen helt plötsligt försvann det men tänk om det är tillbaka nu igen? Då dör jag nog.

Det snöar så himla mycket just nu. Kan iaf hoppas på att det försvinner tills på fredag. Blir inte roligt att köra till Halmstad i sådant här väder liksom! Fast vi har ju iofs fortfarande inte löst det här med bil.. Min bil kör nog inte så långt och Emils är ju sönder... Nåväl, det löser väl sig...!

Nåja, tänkte ta en dusch och se om det piggar upp litegranna..!


Nästa utmaning

Ska tydligen berätta sju sanningar om mig... hmm

1. Är sjukligt rädd för spindlar.
Får panik om spindeln är större än halva min lillfingernagel :P. Och jag skyller allt detta på min kära mamma :)

2. Jag har planerat mitt bröllop så sjukt in i minsta detalj. Från hur vädret ska vara den dagen till hur inbjudningskorten ska se ut. Och fy på Minfin om han vill ändra en endaste sak (haha). Okej, han får väl säga sitt såklart men ändå. Min plan är den bästaste eftersom jag funderat på den sen jag var typ 4 år gammal. I tanken har jag redan löst alla problem

3. Jag älskar mina katter så pass mkt att jag ser dom som mina två barn. Skulle göra allt för mina barn :)

4. Jag önskar väldigt mkt att jag skulle tycka om räkor. För det finns inte mkt som är mer romantiskt än att äta räkor och dricka vin med sin älskling. Men det kan inte jag för räkor är lätt det äckligaste som finns. Näst efter blodpudding/korv kanske iofs..

5. Jag älskar kläder, massvis. Har sjukt mkt kläder. Tyvärr älskar jag dom inte på mig just nu. Men snart kanske igen :). Mest älskar jag jeans och kjolar. Tror jag har en 30 par jeans och nästan lika många kjolar.. Och jag älskar dom allihop. Har ett kärleksförhållande till alla mina jeans :D

6. Jag vill bo i ett hus. Som ligger precis vid havet. Huset måste ha en sådan fin garderob som Carrie har i SATC-filmen. Det måste även finnas ett badkar. Och en sådan trädgård (både vinter och vanlig) som typ ser ut som Pussis gjorde :)
Och ett skafferi som man kan gå in i :D
Har massa planer även för vårt framtida hus som ni märker. Det bästaste är att jag och Minfin har ungefär samma önskemål. Det är bra

7. Jag önskar att jag var tuffare än jag är. Typ att om jag bestämmer mig för något så ska jag hålla fast vid det. För jag mår bra då. Men när andra personer är inblandade blir det att jag är för snäll och mesig och vill deras bästa först. Det är dumt. Jag vill sluta slå knut på mig själv för att andra ska må bra och tycka om mig. För då tycker inte jag om mig.

Det var allt. Inga superhemliga sanningar kanske. Men ändå. Det kan man ju inte skriva här där alla läser det.. Det är sådana sanningar man snackar om sena nätter när man delar en baginbox vin. Eller vad säger du SessTess?

Jag utmanar inte så många här heller. Eller ja, jag utmanar alla som vill!
Men mest Johanna, Mija och Sessan. :)

Felåt

Jag har visst två utmaningar.. Så borde kanske göra dom nu. När jag inte har något bättre för mig :)
Den första var att jag skulle ta bild 6 i mapp 6 Så här kommer den

Eftersom vi har sådan sjuk organisation blev det mer mapp 6, mapp 6, mapp 6 och sen bild 6 :)

Detta är iaf en bild på vårt hotellrum som vi hade när vi var i Kiel i vintras på julmarknads-resa :)
Erkänn ni tror det är en vinflaska som står där? Isåfall har ni feeeeeel.
Finns nog inte så mkt mer att säga!

Antar att jag ska utmana andra till att göra denna..
Men det är ju jobbigt.. :)
Alla andra verkar redan ha gjort den!
Men Mija? Sessan? Johanna? Ni måste iaf göra den :)

Hejsvejs sålänge!

mamma klagar

Så jag uppdaterar nu!
Sitter faktiskt hos mamma nu. Vi har precis ätit mumsig thaimat :)
Ska fika sedan. Sen får jag nog köra hem. Har inte sovit inatt så är helt sjukt trött och då är det kanske bra att köra hem tidigt så jag inte somnar mitt i bilkörningen.

För övrigt har jag precis fått veta att jag ska få en kusin till :) Det blir typ 9:e på mammas sida. Massa kusiner. Har typ 15 på pappas sida. Tror jag. Har inte riktigt lika stor koll på den sidan släkten tyvärr :(

Igår hade jag jättetrevligt. Syster var hos oss och spelade monopol. Jag vann med miljarder pengar. Nästan....
Får ju umgås massa med syster nu när hennes man har lämnat henne för Thailand. I 8 veckor! Det är sjukt länge. Jag hade nog dött om Minfin skulle vara ifrån mig i 8 veckor. Tror jag.

Jag och mamma diskuterar namn och grejer nu. Vi är nog knepa.. :)
Jag sks heta samma som Minfin när vi gifter oss. Det har jag bestämt.

Hejdå!

dålig stil

har inte varit så himla aktiv på min blogg. Vet inte om det är influensa eller något jag fått. Men har feber, ledvärk, hosta, halsont och allmänt. Mår skit i vilket fall..
Har smittat Adam också så han kan inte ens ta hand om mig.. Vi får ta hand om varandra, hur bra det nu blir :)

Längtar tills imorgon när jag får svar!
Hatar att inte veta..

Nej, nu ska jag göra te till oss och sedan krypa ner under täcket i soffan och kramas med Adam.

RSS 2.0