Åhh

Jag har precis sett VÅRT hus på nätet. Det var precis som vi har pratat om. Vi pratade om det senast i torsdags om hur vi ville ha vårt hus och nu idag hittade jag det på nätet. Exakt alla saker vi nämnde finns med. Helt knäppt.
Och jäkla skit att man inte har en 5 miljoner på kontot nu. Absolut inget hus vi kan köpa nu men det var så fiiiiint!
Varför kunde det inte bli till salu om sådär 4 år? När både jag och min fin pluggat klart och förhoppningsvis har jobb.
Nåja, det finns fler :)

Idag har jag inte gjort något vettigt med mitt liv. Diskade innan, handlade, spelat tvspel och suttit här. Det är typ min dag. Är så himla trött. Sov till 12!!! Lite över 12 timmar. Hemskt. Men jag är fortfarande trött och skulle kunna somna när som.
Min fin slutar snart jobbet. Han har sin bror med sig idag.

Nästa vecka jobbar jag alla dagar utom tisdag. Natthelg dessutom. Men sen är det en frivecka! Härligt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på dock. För min fin är ju en vecka efter mig i schemat så då jobbar ju han alla dagar utom tisdagen. Men ska iaf lite på kristianstadsdagarna, tivolirock och sen kommer Therese. Skoj skoj!
Veckan kommer väl gå hur snabbt som helst bara för att jag är ledig. Har så mkt jag vill göra.

Har lite ångest. Kent spelar i Helsingborg i sommar. Jag är ledig den dagen och dagen efter. Men vet ingen som vill gå med mig och själv vill jag inte gå. Och dom ska ju pausa turnerandet på obestämd tid sen. Hmm.. Nåja nåja.

Ska se Iron Maiden iaf i juli. Har tagit ledigt lördag och söndag för detta. Det ska bli skoj. Andra gången jag får se dom nu. Vet inte riktigt hur vi ska göra dock. Sova på hotell eller köra hem direkt? Inte en aning. Hade gärna kommit lite tidigare på lördagen så man hade kunnat gå omkring lite. Gillar Göteborg!

Nej, nu ska jag greja innan dom kommer..

Ledig

Idag är jag ledig. Skönt för jag är så himla trött.
Jobbade ju natten till igår. Kom hem och somnade sju sen fick jag upp 11 igen för att besiktiga min bil.
Den gick inte igenom :(.
Men det var inte så farligt som jag trodde. Ska bara byta bromsskivor fram för de var lite sönder. Med tanke på att jag inte kört den bilen på 1½ år och det är en -88 är det en väldigt snäll bil. Ska ha den nu i sommar är det tänkt när jag ska till jobbet. Eftersom min fin ska ha den andra bilen ibland. Men han åker ju med ngn brud så vet inte hur det blir...
Skit samma.

Idag hade jag tänkt att städa lite. Här är stökigt. Men orkar inte riktigt. Har sovit jättedåligt inatt. Vaknat hur ofta som helst.
Imorgon börjar jag 6. Hur sjutton ska jag orka upp? Ingen morognmänniska precis. Sen slutar jag två och då börjar min fin jobba. Vi ses nog jättemkt d:.
Ska hem till mamma iaf och äta god mat. Vi har inte bestämt var vi ska sova någonstans. För min fin ska laga min bil på lördag och sen har Danne ngn fest. Jag får ju närmre till jobbet om vi sover i hos hans föräldrar. Men min fin ska iofs tvätta på lördag med. Äsch, det löser väl sig.
Sen efter att ha jobbat 32 timmar fre-sön är jag bara ledig måndag med. Sen är det jobb igen. jobbar tis em o ons-tors natt.  Torsdag ska vi på utflykt. Ska bli mkt skoj!

Ska läsa tidningen nu tänkte jag. Sen spela lite wii. Har chippat det nu så kan spela brända spel också. Skoj!

Hejsvejs

Bitter

Hejhej!

Känner mig oerhört irriterad idag. Har huvudvärk och konstig träningsvärk precis vid hjärtat. Svårt att röra mig för det hugger där hela tiden. Läskigt.
Är så trött med men kan ju inte sova nu. Skulle jag bara vakna med ännu mer huvudvärk. Men får väl vila lite ikväll innan jag ska till jobbet. Första natten ikväll. Kommer nog somna när jag ska köra hem. Skönt är att min fin jobbar förmiddag imorgon så han börjar när jag slutar och när han slutar vid två är det lagom att jag går upp. Bara bebisarna som stör mig imorgon när jag ska sova. Eller ja, bara o bara.....


Myskisar som gärna gosar ihop


Ganska mörk bild men hans lilla söta tunga sticker ut som vanligt :)


Elliot tyckte att han visst fick ligga här. Så nästa år när vi ska plantera får vi köpa ny. För denna är nu sönder. Skurk! Men en söt skurk iofs....

Nåja, nu borde jag ätit frukost för längesen. Och tagit min medicin. Hmm. Inte alls förvirrad..

Ha de bra!

Underbara helg!

I onsdags fick jag köra travers. Det var rätt skoj men dagen i sig var rätt tråkig. Vi var 9 pers så det var mkt väntan medan de andra körde. Men det gick bra. Jag kan nu stoppa gungningar, hämta tambour med papper (dessa väger typ 40 ton) och köra dessa dit de ska.
Jag lärde mig att hitta till mitt skåp, det var inte så svårt. Bara in till mekverkstan o uppför en trappa och sen till höger :)

I torsdags var det första jobbdagen! Hade fått förklarat för mig var basens kontor var. Men jag hittade inte riktigt till den delen av byggnaden från mitt skåp d:. Fick ta värsta omvägen. Hade lite rundvandring o så med två andra killar.
Tillslut släpptes jag av vid min maskin. (efter jag fått visat för mig det enkla hållet till mitt omklädningsrum från maskinen). Det är faktiskt inte lätt. Nymölla är gigantiskt stort och jag har omklädningsrummet på andra sidan den byggnaden jag är i. Och inte på samma våning heller.
De jag jobbade ihop med torsdags och igår heter Inger, Christer och Klang (hihi). Dom är faktiskt jättetrevliga alla tre. Men nästa vecka är det byte. Så får se vilka det blir då.
Dessa två dagar jag jobbat har gått snabbt. Men får se nästa helg när det är 12 timmar istället. Inte lika snabbt då kanske.
Men har fått lära mig ganska mkt. Tycker det är ganska roligt.
Men man sitter kanske en 15-20 min sen jobbar man 15-30 min. Om allt fungerar som det ska :)
Vilket det gjort ganska mkt hela tiden faktiskt.

När jag slutade jobbet igår stack jag till Krokås för att vara med på Björns studentfest kombinerat med Dianas examensfest. Det var rätt trevligt att träffa min fins släkt. Det var god mat också :)
Men jag var rätt trött så blev inget festande för min del. Min fin fick dricka istället så körde jag hem.
Får se om Johanna var ledig något på kristianstadsdagarna så vi kunde hitta på något då. Jag har frivecka den veckan :)
Missar Killebom och är bara ledig på lördagen på Östersjö så får ju ta allt på krstddagarna istället :)

Jag skriver typ en mil långa inlägg ofta, men har aldrig bilder. usch vad jag är tråkig. Får ta en bild nästa gång :)

Nu ska jag handla, fixa tvätttid och röja lite här.

Adjö!

Orolig

Alldeles strax ska jag köra iväg för att köpa lampor till bilen. De har gått sönder och jag ska besiktiga bilen 10.35.
Det är nervöst! Pärlan har praktiskt taget stått stilla 1½ år.... Batteriet var stendött så har lånat min fins änsålänge. Men ska se om jag hinner bort till hans föräldrar och låna batteriladdaren innan jobbet.
Idag är första gången jag ska jobba på riktigt. Bara varit på introdag och kurs två dagar. Det är nervöst!
Vet ju inte var jag ska vara, vilka jag ska jobba med och vad jag får göra! Idag och imorgon jobbar jag 14-22. Sen är jag ledig helgen och mån tis är det dags för första nattpassen. 22-06. hur ska man vara vaken så länge? Jag vetefan. Men iaf. Det går nog bra.. Sen är jag ledig ons o otors.. Sen midsommarhelgen jobbar jag förmiddag. Eftersom det är helg lör o sön är det 06-18. Dvs 12 timmar!! Men hela helgen, 32 timmar har jag massa pengar!

Nåja, nu måste jag göra mig iordning och köpa lampor o sen besikiga... usch vad nervöst. Önska mig lycka till!!


Hejsvejs

hinner inte med!

Ojojoj!
Var ska jag börja?

I måndags förra veckan gjorde jag mitt sista prov för denna termin. Jag har klarat allt. Även om jag hade velat ha bättre betyg är jag nöjd. Började ju en månad senare o nu i slutet märktes det massa när jag hade prov varje dag. Nästa termin ska jag satsa på bättre.

I tisdags åkte vi till Sweden rock och satte upp våra tält. Sen stack jag, min fin o tekila till köpenhamn för att se Kiss.. Det var en enormt stor häftig konsert. Även om jag aldrig lyssnat särskilt mkt på Kiss var det häftigt. Dom hade häftig scenshow och allt. Sångaren, Paul Stanley tog sig ut mitt i pubilkhavet under konserten. Han hamnade precis bredvid oss. Sjöng en låt. Det var lite coolt :)
Det jobbiga var att det var den sjukaste värmen någonsin. Inget vatten att tala om. Ingen luftkonditionering eller något. Och Danmark var helskumt. Trots att det funkat innan kunde helt plötsligt ingen affär ta visa eller mastercard så vi fick inte köpa något vatten heller. Inte förrän i Lund. Jag som körde trodde jag skulle dö. Men det gick fint. Tanken var att vi skulle ta oss tillbaka till SRF på natten men efter vi varit hemma och duschat insåg vi att vi aldrig skulle orka ta oss till Norje. Så vi sov hemma, underbara säng!
Stack till Norje vid ca 10 onsdagförmiddag. Där stannade vi till söndag kl 07.30. Det var så underbart skoj! Roligaste SRF hittills (och jag har hunnit med  5 nu). Mest för att vi campade kanske. Vi var fem tält med ca 2 i varje. Ett bra gäng. Hade bryggt 40 liter vin som 6 pers delade på. Min fin o Molnet var de som lyckades dricka upp sina 5 liter. Jag hade 1 kvar. De andra var kassa. Plus att vi hade två bjuddunkar. Men iaf.
Det finns så mkt att berätta så att jag kanske borde låta bli att berätta. Det är svårt att ens försöka.
Men lite. Avantasia var bästa bandet. Var nöjd över Whitesnake, Def leppard o Mucc. De andra var sådär. Sämst var Poison som avslutade. Kom 20 min sent, spelade bara 80 min av 180. Dom var trötta, gamla o slitna.
Vi badade en dag. Underbart. Träffade FS-Benny. Lika skoj som vanligt. O massa massa massa andra människor. Helt sjukt vad folk var pratsjuka iår :). Såg massa knasiga människor. På tal om det slog jag rekord iår, såg 10 nakna killar d:. Min fin tjurar som bara såg en tjej. Haha.
Vi hade mysigaste campet. En gång ledde fram till oss. Allt var bra.
Jag fick stort brännsår på min axel dock. Dumma dumma sol! Det gör lite ont och kliar! Jag har världens knäppa bränna.
Träffade Pelle också. Han är skoj. Krille såg jag med, han har tydligen bestämt sig för att glömma det hela. Det är bra, men det kommer nog aldrig bli som förr. :(
Jag o min fin hade överlag en riktigt bra vecka. Det var så mys. Rockfestivalen är speciell för oss. Det var där vi blev vi. Allt känns så bra dessa dagar, alltid. Lite speciellt, lite mer glitter. Han var så söt min pojke. Sa så fina saker till mig. Jag är så lycklig!

Nåja, nog om detta.

När vi kom hem i söndags var vi helt slut. Min fin köpte massa god frukost som vi åt. Sen la vi oss o sov (efter vi duschat bort allt damm o skit). Sen gick vi upp. Såg på film, myste o så. Jag bjöd på kinamat o vi hade en underbar dag. För vi firade 3 år!!!! Tiden har rusat iväg. Fattar inte var tiden tar vägen. Men det har varit underbart hela tiden. Älskar honom mer än någonsin!

I måndags var det introduktion på Nymölla. Massa info om säkerhet, stämplingen in o ut från jobbet o allt annat bra att veta-grejs. Sen var det dags att träffa sin bas. Han hjälpte oss att hämta kläder, hitta skåp o visa lite (dock fick jag inte se min maskin). Sen åt vi lunch o efter det var det rundvandring på stället. Sen var den dagen över.
Idag började min kurs. Det är tänkt att jag ska lära mig köra travers. Kommer tom få körkort i det. Haha. Idag var det bara teori. Inte så skoj. Fick se filmer som var typ 20 år gamla.. Sen berättade han mest om grejer man inte ska göra. Berättade om massa olyckor som hänt pga både det ena och det andra. Läskigt.
Imorgon är det dags att köra dessa monster. (Dom lyfter ca hur många ton som helst  :) ). Önska mig lycka till!
För övrigt är jag nog äldst på kursen. De flesta är -89:or. Någon var tom en -90:a. USch vad jag är gammal!!
Torsdag börjar jag jobba på riktigt. Är lite nervöst. Hittar inte till mitt skåp för övrigt. Får virra imorgon. O på torsdag ska jag virra för att hitta basen. Han glömde visa sitt kontor.. Bra! Hmm....

För den som inte vet är detta typ en travers. En grej i taket med en vajer med en krok i ändan så man kan koppla på tunga grejer som man sedan flyttar med denna travers. Typ


Nåja, har du läst allt detta är jag imponerad!
Nu ska jag dricka oboy!

hejhej!

RSS 2.0