Nyfiken..

Är det jag som är förvirrad så jag egentligen borde veta eller har jag en hemlig beundrare?
Tusen ggr om dagen är det någon från Karlshamn som är inne här, vem är duuu?


Nåja, idag ska adam firas för han är så himla duktig! Får se vad vi hittar på. Änsålänge sitter det ett gäng här och pluggar. :)
Själv är jag trött så har inte orkat ta tag i det än.. Men nu kanske!

Hajhaj

finally!

Mitt bankkort har ju inte fungerat på typ en månad eller något men jag blir ju aldrig färdig till att fixa det. Men nu har jag tagit tag i det. Det var jättesvårt. Jag fick logga in på min internetbank och sedan välja menyn kort och sedan beställa nytt kort för mitt nuvarande inte fungerar i affär osv. Bara klicka godkänna två ggr och sedan var det klart. Nu kommer mitt nya kort om 2-3 dagar. Duktig jag är då!

Jag vill gå på stan och shoppa när jag får mitt kort! Är du ledig nåt Hannah? :D
Måste köpa byxor/jeans. Och kanske någon tjock tröja.. Men troligtvis kommer jag komma hem med klänningar. Men ändå....

Anyhow, nu måste jag dricka upp mitt som vanligt kalla kaffe. Sen ska jag ta mig till affären och köpa frukost. Fiiiiiil

Tyskland

Eftersom jag inte är så bra på att uppdatera, eller jag var inte så bra. Så kommer det nu under hösten komma lite "sommar"-inlägg. Jag har ju hela tiden tagit massa bilder nämligen och tänkt att jag skulle lägga ut på bloggen, men aldrig blivit färdig.
Här kommer iaf första sommar-inlägget. Dom inblandade i denna story är jag och systeryster Micka!
En vacker dag i augusti kände jag och syster att vårt alkoholförråd började sina. Så vi tänkte som så att det nog var lika bra att bege sig till Tysklandet. Så då gjorde vi det! Sidådär 04.30 en morgon möttes vi och hoppade in i bilen. Vi skulle till Trelleborg för därifrån skulle båten gå. Jag TROR att Micka hatade mig lite den bilfärden. Eftersom jag körde men liksom inte ville somna hade jag radion på och för att riktigt hålla mig vaken var jag tvungen att sjunga och dansa. Jag var pigg som en lärka vill jag meddela! Syster som mår illa och har huvudvärk när hon är trött var inte lika pigg..... Men jag hade jätteroligt!
Vi körde innan solen ens gått upp! Men när den väl sa hej till oss fick man ju ta lite foto . Hej solen!
När vi kom fram till Trelleborg satt jag mest och grubblade på hur fasen jag skulle göra när jag kom fram till biljettluckan eftersom man inte kan veva ner rutan på bilen vi lånade. Jag fick helt enkelt köra fram lite extra och öppna dörren. Det tyckte jag var lite pinsamt. Sen kom vi på båten. Den var tråkig att åka. Det tog 4 timmar. Vi spelade lite spel, läste lite bok och gick omkring. Inget roligt.
När vi kom fram till Tysklandet körde vi ungefär 20 meter, sen var vi framme på Bordershoppen. Eftersom vi hade kört himla långt och var lite hungriga bestämde vi oss för att äta innan vi skulle bege oss in i affären.
Detta var den oerhört vacka utsikten vi hade. Tjusigt va? Helt klart en tysk känsla man får iaf, tycker jag. Men nu har jag kanske lite föutfattade meningar :). Eller nej, det har jag inte. Jag har bilat genom tyskland och allmänt varit där ett par ggr så jag tycker detta var typiskt tyskt! Jag åt supergod äggrulle. Det var kokt ägg, salt och majonnäs ;). Micka var seriös och hade kokt vatten och hade med sig soppa. Men mina rullar var nog guodare tror jag :D. När vi var mätta och glada (ja, det blåste den dagen) så begav vi oss in i affären. Eftersom vi skulle ha ganska så många flak beslutade vi oss för att fixa dom först och sedan lämna dom och sen gå in igen för att leta upp de mer spännande sakerna, flaskorna :)
. Vi fyllde heeeela bagaget med öl och cider. Det var lite trevligt tyckte jag. När vi grejat in allt detta begav vi oss in i affären igen. Vi var de enda kunderna i hela affären så vi kunde gå runt och lulla hur vi ville. Det var jävligt gött. En timme eller två senare och ett par eurosar fattigare gick vi ut igen. Hyfsat nöjda med vårat köp började vi packa in i bilen. . Detta var min sida av bilen. Och detta var systers. Vi sparade lite plats för båtens shop. Man vet aldrig vilka fynd man kan hitta!
Eftersom vi inte hittar så bra i Tysklandet hade vi redan bestämt att vi inte skulle lämna färjeläget. Så då gjorde vi inte det heller. Problemet var ju att då var det lite väntetid tills vi skulle åka hem.... Men vi roade oss med att först hänga i bilen på bordershop-parkeringen . Den som är bakom de rödvita plastsakerna. Sen när det var tråkigt busade vi lite och körde ända till kön. Här är lite av kön. :) Som ni ser på föregående bild är det inte så långt från bordershopparkeringen! Här på denna bilden ser man var man kör av och på båten. Denna bild är tagen från parkeringen på Bordershoppen. Så ni inser kanske hur sjukt långt in i landet vi begav oss!
Tillslut kom vi på båten. Vi åt litegrann, eller ja för mycket. Sjuka portioner man fick. Båda två gick runt med gravidmagar sen och iaf jag hade jätteont i magen. Inte bra. Vi roade oss lite som föregående båttur. Fast vi handlade lite i shopen också denna gång. Jag köpte whiskey och godis :).
Sen körade vi hem när vi äntligen kommit till Sverigelandet. Då var vi hyfsat äckligt trötta så det var en galen resa hem. Jag skrattade så hemskt mycket iallafall och vi hade roligt och massa konstiga saker. Det var kanonroligt! 23.45 kom vi fram till staden vi booooor i. Då fick grabbarna ta över och bära upp alla saker till lägenheterna. När allt var uppburet gick vi över till syster och Molnet och drack lite av det nyinköpta. Typ 02.30 gick jag och la mig. Då hade jag varit uppe sen 04.00. Sjukt trött. Men det var så härligt att lägga sig, jag somnade på under två minuter! Normalt sett tar det nog en 15-20 min istället.
Happ, detta var en dag i somras. Fortsättning följer!
För övrigt kommer det inte alls i kronologisk ordning. Det kommer i den ordning jag känner för att skriva om det ;)

Snart kommer Hannah och leker med mig. Det ska bli reuligt! Sen kommer syster också och då ska vi tappa upp blåbärsölen på flaskor! Det ska dock HELST stå på flaska ett halvår, men vi får se hur länge jag klarar att vänta innan jag provsmakar första flaskan ;)

Jobbigast

Jag hatar att duscha! Eller njae, nu blev det nog fel. Jag älskar att duscha! MEN jag hatar liksom vägen in till duschen!
Jag kom hem från skolan sisådär när folk äter lunch tror jag och då hade jag redan på lektionen bestämt att jag skulle duscha (eller jag menar, jag lyssnade på läraren. Satt INTE och tänkte på annat) så fort jag kom hem.
Sen när jag väl kom hem kom jag på att jag måste ju äta eftersom jag var hungrig, men efter det skulle jag minsann hoppa in lite snabbt i duschen!
Men så kom Adam och Molnet hem och började greja med ölen och det är ju ganska så roligt att titta på när andra jobbar och sliter så då tänkte jag bara titta en stund....Och när den stunden gått kom ju Disko! Och då var jag ju tvungen att umgås med honom lite också. För att vara en schysst kompis liksom! När han begett sig iväg vid fem-isch var det inte så många timmar kvar av ölbryggeriet så jag tänkte liksom att jag kunde duscha när Molnet gått hem eftersom det är trevligare att ha dörren öppen när man duschar för annars kan man inte andas därinne då det immar igen. Så då fejsbåkade jag litegranna.
Men när Molnet väl skulle gå, då behövdes det bärhjälp eftersom han skulle ha så mkt saker med sig hem. Och när vi ändå var där så kunde vi ju lika gärna ta en kopp kaffe med honom och syster. Eftersom jag älskar kaffe men dricker det sjukt långsamt (sista typ halva koppen är det alltid kallt kaffe som dricks) så kan ju alla vid det här laget inse att klockan var en bit in på kvällen när vi gick hem igen. Och då måste man faktiskt äta middag!
Så då fick jag ju laga den också mitt i min planering in till duschen. Sen när vi ätit och så måste man vila lite på maten för om man sysslar med vatten precis efter man ätit kan man få kramp och dö, och det ville ju inte jag!
Så jag passade på att se de dära två Idol-avsnitten jag inte sett denna veckan. När jag väl var nöjd och inte kunde komma på mer saker att hitta på insåg jag att jag nog fick ta den dära duschen för annars fick jag snällt gå upp skittidigt imorgon och göra det, för man kan inte ha flåt-hår och lukta bajs, speciellt inte i skolan för då blir man mobbad och utstött.
Så äntligen typ 10 timmar efter jag tänkte mig fick jag duscha. Det var hur trevligt som helst, kisemissen Elliot höll mig sällskap, jag sjöng en trudelutt och lekte lite med vattnet (bästaste är att leka fontän. Fast det är roligast när Adam är med för då kan jag spruta allt vatten på honom istället för golvet). Men jag kan egentligen inte erkänna att jag älskar att duscha, för då är det egentligen obegripligt varför det ska vara så helvetes svårt att ta sig in i duschen!

Tekniskt sett var detta mest en massa svammel, jag har ju inte bloggat på ett tag så jag har glömt lite granna hur man gör. Men vi kan ju göra ett nytt tappert försök imorgon!
Nu måste jag se ifall jag hade läxa tills imorgon, har ett svagt minne av att vi skulle läsa typ massa sidor och svara på frågor efteråt. Vet inte om man kanske borde göra den nudårå så man inte behöver gå upp tidigt nu.....
Fast egentligen är det roligare att fejsbåka, läsa bloggar, kolla mailen och sådära... Så kanske gör det istället :D

åhhh

Tänkte ju vara duktig och slänga upp något inlägg nu. Men det går inte utan bilderna jag har på telefonen och av någon anledning vill inte datorn förstå att jag kopplat in min mobil där. Den säger bara att det är en okänd enhet. Så det blev inga foton. Och inget inlägg.
Får snällt vänta tills Adam kommer hem från skogen :)

jaaaa...

Jag lever, jag lovar.
Har bara inte hittat intresset till att blogga.
Men kanske ska försöka igen..

RSS 2.0