Halmstad är fan farligt!

Cha cha bloggen!

Var ju på Hjärtslaget i Halmstad i helgen. Varenda jävel jag känner som var där blev sjuk, alltså även jag själv. Legat med 39 graders feber och har en hosta som en 90 årig kärring som rökt i 85 år typ. Den är inte nådig iallafall! Men inte fasen stannar livet upp för det.. varit i skolan och idag gjorde jag tenta. Ska bli intressant att se om jag blir godkänd eller inte med tanke på att hjärnan är luddig och nerdrogad. :P

Jag är iallafall trött på att vara sjuk nu. Kunde varit sjuk nästa vecka då jag endast har en föreläsning på onsdag för denna veckan är fullspäckad. Tenta som sagt och sedan vårdnadsutredning. Men men, så kan det vara ibland va?

Jag har funderat på min blogg ganska mycket på sista tiden. När jag läsr igenom mina egna inlägg känner jag inte igen mig själv, jag skriver så jäkla udda så jag ibland tror att det verkligen är någon annan. Vet dock inte hur jag ska göra för att jag ska vara jag. Men det känns inte rätt iallafall. Jag skriver tråkigt.


Nåja, nu ska jag krypa ner under täcket och dö igen!

Ps. vi bytte gardiner idag! Köksgardinerna var ju julgardiner som hängt uppe sen december 2009. Gött! Blev en vit kappa eller vad det heter så hela vårt stora fönster syns! Dessutom Snygga RÖDA gardiner i vardagsrummet har vi med nu! Måste ju matcha lamporna vi satt upp också ;). Ds.

Kommentarer
Postat av: Hannah

vad läskigt att du inte känner igen dig själv? det kanske är för att du skriver så sällan så du inte hittar ditt blogg-jag ;) (jaa jag vill leesa massa masssa meeera!) hoppas du blir frisk snart gumman! puss

2011-02-17 @ 13:29:04
URL: http://hannahsofia.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (hemligt)

Kan jag snoka på dig?:

Vad har du för fint att säga?:

Trackback
RSS 2.0